Dit næste netværk: SPARK

SPARKS præsentation om stærke fællesskaber på arbejdspladserne. Video: vpt.dk 

Hvis du ikke allerede kender Viden På Tværs' netværk SPARK (Samarbejde om Psykisk Arbejdsmiljø i Kommunerne), er det en god idé at gemme denne som en af dine favoritter.

Gratis tilbud til jer om rådgivning: SPARK er for dig, som er arbejdsmiljørepræsentant i en kommune. Hos SPARK kan lokale MED-udvalg og TRIO’er få et forløb med en af SPARKs konsulenter. Forløbene skræddersys i samarbejde mellem SPARK og ansøgerne og tager udgangspunkt i netop jeres udfordringer. Et forløb er helt gratis, og konsulenterne kommer ud til jer. Ind til videre har SPARK haft forløb på 95 ud af landets 98 arbejdspladser.
Sådan får I selv et forløb på jeres arbejdsplads.

Din fagforening: AMR-portalen 

Som arbejdsmiljørepræsentant og medlem af HK har du adgang til AMR-portalen (bag login), hvor du f.eks. kan:

Din nyeste faglige viden: BFA

BFA Velfærd og Offentlig administration er din indgang til den nyeste viden om arbejdsmiljø i kommunerne og regionerne. På BFA’s hjemmeside finder du viden og redskaber indenfor det psykiske og fysiske arbejdsmiljø, støj, lys og luft, ledelse og organisering, byggeri og indretning og generelt om arbejdsmiljøarbejdet. Hvad enten du er nyvalgt eller erfaren arbejdsmiljørepræsentant, kan du finde svar på alle dine spørgsmål her – uanset om det handler om ny viden, lovgivning, inspiration eller lignende.

Læs videre her: Arbejdet med arbejdsmiljø i din virksomhed