Hvad skal HK'erne kunne i fremtiden? Det vil Patrick Terman-Andreasen, uddannelseskonsulent i HK Stat, og Louise Theil, leder af HK’s karrieretelefon, give deres bud på, når webinaret Fremtidens Kompetencer afvikles 30. august og 1. september.

- Du vil blive præsenteret for de udviklingstendenser, som vi ser for HK’ernes job og arbejdsopgaver i staten, og hvordan du som HK’er kan styrke dine faglige kompetencer – vel at mærke til opgaver, som du er særligt interesseret i, fortæller Patrick Terman-Andreasen.


På webinaret vil uddannelseskonsulent Patrick Terman-Andreasen præsentere HK Stats 6 jobfelter, hvor HK’ere har mulighed for at gøre sig gældende og tilføre værdi.

Udover et kig ind i fremtiden vil du også få præsenteret nogle håndgribelige redskaber, som du kan bruge sammen med dine HK-kolleger.

- Du vil lære nogle værktøjer at kende, som kan gøre dig og dine kolleger klogere på jeres kompetencer hver især og inspirere til, hvordan I kan tilegne jer nye færdigheder inden for områder, hvor I har en særlig interesse. Områder, hvor der også i fremtiden vil være efterspørgsel på netop de kompetencer, som I besidder, forklarer uddannelseskonsulenten.  

Desuden vil Louise Theil fortælle om karrierevejledning, og hvordan du og dine kolleger kan bruge HK’s karrieretelefon. Alt det sker på bare 2 timer, hvor der også er afsat tid til spørgsmål fra deltagerne.

Og tiden er godt givet ud, lover Patrick Terman-Andreasen:

- Efteruddannelse kan være et kompliceret område, for hvad skal jeg vælge? Hvor starter man? Og hvordan kan jeg bruge efteruddannelse i mit nuværende og måske fremtidige job? Alt det kan du blive klogere på ved at deltage i dette webinar.

Læs mere og tilmeld dig webinaret