Overenskomstforhandlingerne på det private arbejdsmarked går snart i gang, og vi vil gerne høre, om du ønsker dig eksempelvis:

/ Mere i løn?

/ Ekstra ferie?

/ Mere uddannelse?

/ Mere barsel?

/ Mere pension?

Se, hvordan du kommer med dine ønsker:

 

 

Stort fyraftensmøde

Torsdag 13. oktober 2022 arrangerer vi i øvrigt fyraftensmøde i HK-Huset i Herning, hvor du fra kl. 17.00-20.00 kan blive klogere på OK23.

Deltag i debatten, når Mette Høgh, formand for HK Handel, og Stephan Agger, faglig chef, fortæller om de forestående overenskomstforhandlinger.

Du kan også få mere at vide om, hvordan du stemmer om overenskomstresultatet, når Mathias Pedersen, organiseringskoordinator, gør os klogere på afstemningsmodulet.

Vi sørger for lidt godt til ganen.

Så meld dig til her

 Se mere om OK23 her

Artiklen er opdateret 26. august 2022

Du er sikret med overenskomster

Overenskomster (OK) er aftaler om løn- og arbejdsvilkår – og arbejder du på en arbejdsplads med OK, så forhandler vi for dig. Vi arbejder desuden hele tiden for at sikre alle medlemmer en overenskomst. Vi er eksperter på området, og derfor kan du altid få vejledning om, hvilke bestemmelser der gælder for dig. I nogle overenskomster er det muligt, at den enkelte arbejdsgiver og de ansatte kan forhandle lokalt. Hvis det gælder for dig, så vejleder vi dig i, hvordan du bedst gennemfører den slags forhandlinger.