- Jeg er her hos Velux i Skjern i dag, fordi HK MidtVest for tredje gang kårer ”Årets elevplads”. Baggrunden er, at vi gerne vil sætte fokus på de arbejdspladser, der vælger at tage elever inden for HK’s område. Det er der nemlig brug for, hvis flere skal gennemføre en relevant erhvervsuddannelse, fortalte Inger Stranddorf.

 

- Elever i hele det midt- og vestjyske område har siden foråret kunnet skrive til os, hvis de er elever på en arbejdsplads, der giver eleven rum og plads til udvikling og går ind i uddannelses-opgaven med engagement og overskud. Og der er et rigtigt godt arbejdsmiljø på deres elevplads. Blandt de mange, der har henvendt sig til os, er Gabriella Franca Marras, som er elev her hos jer, lød det videre.

 

Til overraskelse for senior indkøbschef Aksel Kjær Hansen, indkøber/buddy Bruno Brogaard, campus manager Finn Olesen og et stort antal kolleger, som Gabriella Franca Marras havde samlet til overraskelsen.


Foruden diplomet havde HK MidtVest blomster og kage med.

 
 

Se video fra overrækkelsen:

 

 

Elev har indstillet

Inger Stranddorf kunne ved overrækkelsen af prisen læse indstillingen fra Gabriella Franca Marras op:

 

- Min arbejdsplads skal vinde prisen, fordi den først og fremmest giver eleven en buddy, som er med dig hele vejen. En buddy, som støtter dig, lærer fra sig og tager dig med hver gang, der er spændende nye projekter, jeg kan være med til.

 

- Alle i min afdeling tager ansvar for min læring. Alle giver mig spændende opgaver. Og de alle tør give mig ansvar. Særligt det med ansvar betyder rigtig meget. Det er en kæmpe tillidserklæring, at man får frihed under ansvar til at udføre nogle spændende og fede opgaver, som giver mig den bedst tænkelige uddannelsestid.

 

- De investerer i mig som elev, og det er den fedeste følelse. Jeg har aldrig været på en arbejdsplads, som står så meget inde for de værdier, de står for. Jeg havde før hørt om, at Velux var et dejligt sted at være, men der er i sandhed det bedste arbejdsmiljø man kunne tænke sig. Alle hjælper hinanden og løfter hinanden.

 

- Jeg har 1:1 med min chef Aksel Kjær Hansen hver anden uge. Der bliver fulgt op på, at jeg lærer det, jeg skal, og jeg får lov at ønske flere udfordringer, hvis jeg føler, jeg er klar til det. Jeg får lov til at være elev. Stille spørgsmål og lære. Min elevplads skal vinde, fordi der ikke findes et bedre sted at være elev.

 

”Årets elevplads i HK MidtVest 2022” er Velux i Skjern. Det er eleven Gabriella Franca Marras (yderst til venstre), som har indstillet virksomheden til prisen, der blev overrakt til senior indkøbschef Aksel Kjær Hansen, indkøber/buddy Bruno Brogaard og campus manager Finn Olesen (yderst til højre) af Inger Stranddorf, formand for HK MidtVest.

”Årets elevplads i HK MidtVest 2022” er Velux i Skjern. Det er eleven Gabriella Franca Marras (yderst til venstre), som har indstillet virksomheden til prisen, der blev overrakt til senior indkøbschef Aksel Kjær Hansen, indkøber/buddy Bruno Brogaard og campus manager Finn Olesen (yderst til højre) af Inger Stranddorf, formand for HK MidtVest.

 

26 indstillinger

Det er tredje gang, at HK MidtVest kårer ”Årets elevplads”.

 

I 2021 gik prisen til Morsø Kommune på indstilling fra elev Emma Gade Boll og i 2020 til Skive Kommune. Dengang var det eleverne Jeanette Kiilerich og Sofie Kjær Haislund, der indstillede.

 

I alt har der været 26 indstillinger til ”Årets elevplads i HK MidtVest 2022”.

 

Af dem har bestyrelserne for de fire HK-sektorer i MidtVest, Handel, Privat, Kommunal og Stat, i en semifinale udvalgt hver deres finalist, som er gået videre til finalen, hvor en jury har skullet udpege ”Årets elevplads”.

 

Juryen har bestået af Nanna Seidelin, direktør for Uddannelsescenter Holstebro, UCH, Lasse Jacobsen, kommunaldirektør for Viborg Kommune, Marjanne Grønhøj, Senior Vice President Human Ressource, DEIF A/S, Power & Marine Division, Skive, Allan Kristensen, citychef i Herning, og Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest.  

 

De fire finalister har foruden Velux i Skjern været:

  • Dansk Outlet Webshop i Ikast, indstillet af elev Emma Schrøder.
  • Skattestyrelsen Ringkøbing, Betalingscenteret, indstillet af elev Line Nysted.
  • Tandplejen i Ikast-Brande Kommune, indstillet af elev Kamilla Geertz.

 

Elev Gabriella Franca Marras i gang med at skære kage ud.

Elev Gabriella Franca Marras  i gang med at skære kage ud.

 

Kårer også Årets elev

HK MidtVest kårer også ”Årets elev i HK MidtVest” for sjette gang.

 

Prisen bliver delt ud i nærmeste fremtid.

Artiklen er opdateret 30. august 2022

Du får fagligt fællesskab

Vær med i det faglige fællesskab på din arbejdsplads. Det er dig og dine kolleger, der vælger tillidsrepræsentanten, der er HK’s lokale repræsentant. Og som kan hjælpe dig i dagligdagen. Et fagligt fællesskab er ikke blot faglig støtte – det er også socialt fællesskab, hvor du har indflydelse på aktiviteter og handlinger.