Gamere

Kender du en studerende eller elev, der kunne have lyst til at være en del af et unikt fællesskab? Eller er du selv studerende eller elev og har en gamer gemt i maven? Så læs med her.

HK Privat og den danske esportsorganisation Astralis har nemlig indgået et samarbejde om en ny national esportsliga Studie_CS for unge studerende. Målet er netop at styrke fællesskaberne på landets studiesteder.

- Positive fællesskaber er helt afgørende for os som fagforening, og samarbejdet med Astralis handler om at etablere flere sunde og sjove fællesskaber på danske studiesteder. Her inviterer vi elever og studerende til at game med og mod hinanden i en liga, der bliver et naturligt samlingssted på tværs af årgange og studier. Det digitale fylder alt i den moderne HK’ers arbejdsliv, og derfor er det afgørende, at vi bakker op om nye digitale fællesskaber, siger formand i HK Privat Simon Tøgern.

Både i Danmark og internationalt er Astralis i årevis gået forrest, når det gælder udviklingen af et sundt, professionelt gaming-miljø, og de er rollemodeller for alle gamere, uanset niveau, fortæller Simon Tøgern. 

Derfor har det også været oplagt netop at indgå et samarbejde med Astralis, fortæller Simon Tøgern. 

Også i Astralis er de glade for at kunne være med til at understøtte en sund og positiv gamerkultur på de danske studiesteder. 

- Med online-turneringen og de aktiviteter, aftalen indeholder, håber vi at gøre det endnu lettere for studerende på tværs af køn, baggrund og interesser at samles om gaming overalt i landet. Vi ser ligeledes frem til at byde de studerende velkommen i Astralis Nexus, hvor vi bl.a. vil afholde finalerne i nogle af landets fedeste gaming-faciliteter, siger Kasper Sindt, kommerciel direktør i Astralis.

 

Sådan tilmelder du dig Studie_CS

Alle elever og studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Danmark er inviteret til at deltage i den gratis turnering. 
Studie_CS vil løbende byde på fysiske events og en finale, der bliver afholdt i Astralis’ store to-etagers gaming- og eventcenter København – Astralis Nexus.

Hvert hold består af 5+ spillere, og der kan sagtens tilmeldes flere hold pr. uddannelsesinstitution.

I efteråret spilles der gruppespil i uge 40-44. Finalen finder i efteråret sted 26. november.

Studie_CS vil i første omgang lanceres omkring Counter-Strike med udvidelse til andre spil på sigt.

Læs mere og tilmeld dig her