HK JobBørs er HK’s rekrutteringstilbud til medlemmer og arbejdsgivere.

 

Det er både offentlige og private virksomheder, der benytter HK JobBørs.

 

Når virksomhederne i det midt- og vestjyske afgiver en jobordre, går Lone Bjørnkjær, jobformidler i HK MidtVest, i gang med at se, om der er egnede kandidater til de ledige stillinger blandt de HK’ere, der har lagt deres CV ind i jobbørsen.

 

I gennemsnit får over 1.100 HK'ere nyt job via HK JobBørs hvert år.

 

Lone Bjørnkjær, jobformidler i HK MidtVest.

 

Ikke kun for ledige

- Det er ikke kun ledige, der kan benytte HK JobBørs. Også, hvis du går med tanker om, at du gerne vil prøve kræfter med nye opgaver eller over i en anden branche, kan du lægge dit CV ind. Og det er ikke kun 37 timers job, vi får ind. Der er også job på få timer, hvorfor HK JobBørs også er interessant for dig, der er på udkig efter et fleksjob, forklarer Lone Bjørnkjær.

 

HK MidtVest har også et fleksjobnetværk, hvor du kan sparre med andre fleksjobbere.

 

Facilitator for netværket er Per Jensen, som du træffer på telefon 6122 3693 eller e-mail per.jensen@hk.dk

 

Se mere om HK JobBørs og fleksjobnetværket her:

 

 

Du kan også se mere om HK JobBørs her

Artiklen er opdateret 07. september 2022

Du får hjælp til at finde og søge job

Du kan få personlig sparring på din ansøgning og dit cv af vores specialister på området. Du skal bare sende dine dokumenter til os, så vil du blive kontaktet af en vejleder hurtigst muligt.
Er du på udkig efter nyt job? Så tilmeld dig HK Jobbørs – uanset om du er i job eller ledig. Her hjælper vi hver dag arbejdsgivere over hele landet med at finde de helt rigtige HK’ere til spændende stillinger. Tilmeld dig nu, så du kan komme i betragtning, når der kommer nye jobs, der matcher dine kompetencer.