Jubilarfesterne blev afviklet fredag 23. og søndag 25. september 2021 i HK-Huset i Herning, HK-Huset i Holstebro, Fagforeningshuset i Viborg og Fagforeningshuset i Skive.

 

Efter lidt mad og drikke holdt henholdsvis Niels Christian Fløe, formand for HK Stat MidtVest, Lene Buhl, formand for HK Kommunal MidtVest, Marianne Aaris Andersen, formand for HK Handel MidtVest, og Niels Wedege Petersen, formand for HK Privat MidtVest, tale for jubilarerne.

 

- Det er snart tid til diplomer og jubilæumsgaver. Men inden da vil vi tage jer med på en rejse tilbage i tiden til henholdsvis 1961, 1971, 1981 og 1996, hvor I meldte jer ind i HK, fortalte de.

 

I deres tilbageblik kom de blandt andet ind på:

 

Adolf Eichmann bliver dømt til døden efter at være fundet skyldig i forbrydelser mod menneskeheden (1961), Fristaden Christiania bliver grundlagt i den nedlagte Bådsmandsstrædes Kaserne i København (1971), de første tilfælde af det, der senere skal blive kendt som AIDS, bliver rapporteret i Los Angeles (1981), og fåret Dolly bliver født efter kloning af gener (1996).

 

I alt har der i HK MidtVest i 2022 været 648 jubilarer.

 

Jubilarerne, som deltog i festerne, var:

 

Herning:

 

25 år: Anders Winther Stokholm, Anne Marie Bisgaard Roelsgaard, Anne Merethe Bjerggaard, Birthe Bang Jørgensen, Christina Rask, Gerda Vandborg, Hanne Myllerup, Inge Hostrup, Inge-Merete Kristensen, Kaj Bjerne Christensen, Kirsten Edith K. Frederiksen, Kirsten Pia Sothmann Silberbauer, Liza Gram, Rita Rahbæk Petersen og Tina Damgaard.

 

40 år: Anna M. Flensborg Sørensen, Bente Anette Hansen, Birgitte Schwabe-Hansen, Britta Godrim Mørk, Elna Gunhild Pedersen, Else Nygaard Bach, Elsebeth Juul Hansen, Grethe Lodahl, Heidi Hensgen Kjær, Inger Hedegaard Kristensen, Jette Jessen, Jette Aagaard Guldbrandt, Jonna Mølgaard, Karin Schnedler, Lene Vels Pedersen, Lisbeth Bostrup Høegsberg, Lisbeth Kiilerich, Marian Elisabeth L. Pedersen, Per Vingtoft, Solvejg Plauborg Poulsen, Susanne Merrild, Susanne Sav Madsen, Ulla Buurgaard Madsen, Vera Engrob Sørensen og Yrsa Petersen.

 

50 år: Alice Karin Liltorp, Anne Grethe Damg Thomsen, Anne Grethe Sander, Bjarne Lund Mikkelsen, Doris Jacobsen, Else Marie Flø Nielsen, Henny Kjærsgaard Kristoffersen, Henny Marie Bendtsen, Ingrid Marie Cleemann, Jytte Lydia Lund Jensen, Kirsten Nørrestrand, Kirsten Von Meyeren Christiansen, Linda Leila Nilsson, Margrethe Bechsgaard Jensen, Mary Hansen, Niels Lindholm og Aage Kjeldstrup.

 

60 år: Gurli Kvisgaard Rasmussen, Hanne Toft Dürr, Helen Amorsen Jensen, Herdis Irene Rasmussen, John Erik Mikkelsen, Jørn Vilhelm Jensen og Viggo Brusen.

 

Holstebro:

 

25 år: Annamarie Bertelsen, Else Brink Nørgård, Jonna Hansen, Karina Storgaard Simonsen, Lene Mark Pedersen, Lisa Kragh Jørgensen, Solveig Lauritsen og Tina Kjeldal.

 

40 år: Alis Lisbygd Madsen, Bente Pedersen, Berit Dyhrberg Andersen, Betina Trampedach, Britta Vejsgaard Thybo, Edel Johansson, Elisabet Lindberg Jørgensen, Ellen Skinnerup Larsen, Gitte Mejdahl Jensen, Hanne Bjerg, Inge Marie Kristensen, Ivan Olsen, Jane Ernst Korsgård, Jytte Nielsen, Kirsten Kousgaard, Kirsten Prip, Kirsten Schultz, Linda Filsø Vig, Lisbeth Lystbæk, Marianne Haagh Storgaard, Pia Bjerg Ravnsbæk, Sonja Graversgaard og Vera Kjær Laursen.

 

50 år: Anna B. Skov, Astrid Hauerslev, Else Korsholm Nielsen, Johanne Sidelmann Rasmussen, Jørgen Svenstrup, Karen Olesen, Karen-Elise Larsen og Vivi Greve Bundgaard.

 

60 år: Svend Aage Knudsen, Torben Kongsgaard Nielsen og Yrsa Hansen.

 

Viborg:

 

25 år: Charlotte Nørgård Ibsen, Heidi Overgaard Lund, Heidi Stouby, Henrik Molls Rasmussen, Kathrine Hvitved Pedersen, Knud Erik Kvist Nielsen, Thomas Arentoft Thuesen, Tina Strøm Pedersen og Wivi Mona Godskesen.

 

40 år: Anette Tavdal Pedersen, Birgit Levring Nørgaard, Flemming Weiss, Gitte Høyer, Hanne Kirstine South, Hanne Villefrance Paag, Ida Skov Lauridsen, Ketty Jakobsen, Klaus Stadsgaard, Lene Becker Mortensen, Lene Gjørup Ladefoged, Litta Ejsing, Lone Revsgaard Andreasen, Marianne Lund, Steffen Jørgensen, Susanne Risbjerg Andreasen, Tenna Pedersen, Tove Eskildsen Schwartz, Ulla Brix og Aage Kleppe-Hansen.

 

50 år: Bodil Kvisgaard, Elsebeth Amdi, Hanne Gerda Høgh, Jytte Kristensen, Kai Bent Nielsen, Karin Kildahl, Karin Mikkelsen, Lisbeth Johansen, Margit Sørensen, Mette Thorsager Svendsen, Mona Østergård, Olav Dam Jepsen og Susanne Hegelund Sørensen.

 

60 år: Knud Erik Sørensen og Tove Andersen.

 

Skive:

25 år: Bente Arentsen Nielsen, Brian Rømsgaard, Helle Nielsen, Karina Haugstrup Klitgaard, Per Aksel Linnebjer Würtz og Vini Helen Bertelsen.

 

40 år: Anette Bundgård Henriksen, Anny Kirk Hansen, Bente Trillingsgaard, Elly Madsen, Elsebeth Hauge, Gerda Færk, Helle Astrup Kristiansen, Jette Bak Sørensen, Joan Ladegaard, Jytte Larsen, Karen Hjaltelin Kristensen, Rita Mosbæk, Sonja Vad Kristensen og Åse Forsberg Damgaard.

 

50 år: Anna Søndergaard, Bjarne Nielsen, Eva Tue Selbo, Grethe Anita B. Christensen, Hans Peter H. Jørgensen, Jytte Vendelbo, Karin Lundberg, Niels Henning Smed og Poul Egon Pedersen.

Artiklen er opdateret 26. september 2022