Digitalisering fylder meget i den offentlige debat og i den offentlige sektor og bliver ofte fremhævet fx af politikere som et vidundermiddel, hvor den offentlige administration kan blive mere effektive for færre midler. Men hvad betyder digitalisering for arbejdsliv, trivsel og arbejdsmiljøet? Det ved vi stadig ikke så meget om.

Derfor indbyder vi dig til en workshop om trivsel og digitalisering i den offentlige administration. Hvad oplever du, at digitaliseringen gør for dine opgaver, muligheden for at løse dem og ikke mindst dit arbejdsmiljø?

HK Stat og Aalborg Universitet arrangerer workshoppen, hvor der vil være et begrænset antal pladser. Workshoppen er forbeholdt medarbejdere, der arbejder indenfor offentlig administration forstået bredt.

Workshoppen afholdes tirsdag den 11. oktober 2022 fra klokken 15.30-17.00 i lokale 4-5 i HK’s forbundshus, Weidekampsgade 8, 2300 København S. Du tilmelder dig ved at sende en mail til Andrea Borello på andreab@socsci.aau.dk