Hvert år deler HK MidtVest fem sponsorater ud til lokale sportsklubbers børne- og ungdomshold.

 

Sponsoraterne, der er på 6000 kroner plus moms, går til et sæt klubtøj, kampdragt eller lignende med HK MidtVests logo på.

 

Tre unge fodboldspillere

 

De heldige er

Det har været muligt at søge om sponsoraterne via vores hjemmeside indtil 15. september 2022, og der er kommet i alt 12 ansøgninger.

 

Blandt ansøgerne får fem heldige nu et sponsorat. De er:

 

  • AIF Alhedens Idrætsforenings svømmeafdelings Piratfisk.
  • Vridsted IF badmintonafdelings 13-15 årige.
  • Skive FH håndboldafdelings Handball Kids.
  • Struer Boldklubs fodboldafdelings hold for udviklingshæmmede.
  • Feldborg BMX Klubs unge ryttere.

 

Vigtige omdrejningspunkter

- Sportsklubber og -foreninger er vigtige omdrejningspunkter for vores lokalsamfund. Børn og unge bruger meget tid og energi i klubberne, og forældrene, heriblandt mange af vores medlemmer, ligger et stort stykke frivilligt arbejde for fællesskabet. Til glæde for alle parter. Det vil vi gerne bakke op om, fortæller Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest.

 

- For HK MidtVest som lokal fagforening er det væsentligt at støtte de unge generationer og samtidig være med til at sikre aktive lokale samfund i det midt- og vestjyske. Vores unge mennesker skal jo gerne have lyst til at blive i landsdelen for at bo og arbejde, fortsætter hun.

 

Tidligere år er der delt sponsorater ud indenfor blandt andet padel, cricket, svømning, roning, tennis, cykling, ishockey, gymnastik, fodbold og håndbold.

Artiklen er opdateret 03. oktober 2022

Du kan deltage i kurser og arrangementer

Vores kurser tager udgangspunkt i konkrete og aktuelle krav på arbejdsmarkedet. Du møder professionelle undervisere og oplægsholdere, der sikrer, at du får konkret viden med dig hjem. Så står du stærkere både fagligt, socialt og personligt, når du møder udfordringer i hverdagen. Du får det som en del af dit medlemskab - det eneste, det koster dig er din tid.