Ved valgmødet kan du møde et bredt udsnit af de lokale kandidater, du kan stemme på, når vi danskere tirsdag 1. november 2022 skal til stemmeurnerne. Vi byder på sandwich og en forhåbentlig god debat.


Panelet ved valgmødet kommer til at bestå af folketingskandidaterne Carsten Kissmeyer (Venstre), Michael Norup (Det Konservative Folkeparti) Jeppe Søe (Moderaterne), Dennis Flydtkjær (Danmarksdemokraterne) Lone Vase Langballe (Dansk Folkeparti), Knud Nielsen (Nye Borgerlige), Carsten Bach Riis (Liberal Alliance), Marianne Karlsmose (Kristendemokraterne), Anne Paulin (Socialdemokratiet), Josefine Schlosser (Radikale Venstre), Karsten Filsø (Socialistisk Folkeparti), Maria Temponeras (Enhedslisten) og HC Molbech (Alternativet).


Det bliver én af landets mest anerkendte politiske kommentatorer, nemlig Hans Engell, der kommer til at styre valgmødet og stille spørgsmål til kandidaterne. Hans Engell har i mere end 30 år været en del af Christiansborg og fulgt politik på nærmeste hold som journalist og toppolitiker.


Deltagerne i valgmødet vil også kunne stille spørgsmål til kandidaterne.

 

Mand afleverer stemmeseddel i valgurne


Velfærd og klima blandt temaerne

HK støtter ikke bestemte partier eller politikere men samarbejder med alle, der vil hjælpe med at gøre Danmark til et bedre sted at arbejde.


HK har i den forbindelse spurgt de midt- og vestjyske medlemmer om, hvad der er vigtigst ved det kommende valg, og de har peget på flere emner, som vil blive temaer på valgmødet. Emnerne er blandt andet:


/ Bedre velfærd.
/ Tiltag og investeringer til gavn for klima, miljø og natur.
/ Større økonomisk kompensation for stigende udgifter til opvarmning, transport og andet forbrug.
/ Retten til tidlig pension.
/ Dit arbejdsliv.


Åbent for alle interesserede


Valgmødet, der foregår i HK-Huset, Vestergade 43 i Herning, begynder kl. 18.00 og slutter kl. 20.00, og det er åbent for alle interesserede.


Det er ikke nødvendigt at melde sig til. Du møder bare op.
 
Artiklen er opdateret 10. oktober 2022

Din stemme bliver hørt

Vi er med til at påvirke den politiske dagsorden – og husk det er din sag, vi taler. Vi har tæt kontakt med politikere både lokalt og på landsplan. Hvad end det handler om uddannelsesmuligheder eller pensionsalder, om børnepasning eller offentlig transport, så sikrer vi, at politikerne får viden om, hvordan vores medlemmer bliver påvirket af konkrete politiske forslag. Vi arbejder hver dag for at give dig de bedste muligheder i dit arbejdsliv.