Heidi Rasmussen (tv.), salgsassistent og beskæftigelseskonsulent Bettina Hovvang som er første "par" i HK Kommunals social media kampagne.

TAK til min beskæftigelseskonsulent, lyder startskuddet til en ny social media-kampagne, hvor HK Kommunal i forbindelse med folketingsvalget ønsker at gøre opmærksom på, at administration ikke ”bare er bureaukrati”, som flere politikere antyder. HK Kommunals medlemmer sørger hver eneste dag for at drifte velfærdssamfundet og få hjulene til at snurre.

Og det er der heldigvis flere borgere, der har bemærket. Derfor vil HK Kommunals sociale platforme de næste uger give ordet til de borgere, der ønsker at sige TAK til den HK’er, de personligt har været i kontakt med i det offentlige.

Bettina kunne tale mig væk fra min usikkerhed

For Heidi Rasmussen, der er salgsassistent i et supermarked, har hendes møde med jobcentret været udelukkende positivt. Hun fortæller:

- Bettina har betydet alt for mig. Jeg var igennem en meget hård tid i mit liv, og Bettina var der bare. Jeg kunne altid ringe til hende, hvis jeg var nervøs for praktik eller andet. Hun lyttede til mig, tog tingene i mit tempo og var god til at tale mig op og tale mig væk fra mine usikkerheder. Hun var en kæmpe støtte, altid smilende og evig optimist. Man kan ikke bare spare Bettina væk! Hun gør så meget godt for andre og skubber folk i den rigtige retning, lyder det fra Heidi Rasmussen om beskæftigelseskonsulent Bettina Hovvang.

Følg med i kampagnen på vores Facebook-side