Sammen kan vi åbne blikket for nye muligheder i jobsøgningen og nye tanker i den enkeltes karrierevej. Derfor stiller vi skarpt på jobsamtalen, foto til jobsøgningen, jobansøgningen, uddannelsesmuligheder, brugen af LinkedIn, det at være vikar, a-kasse, freelancere, personlig branding og en række andre emner, der betyder noget, når du er ledig og gerne vil tilbage på arbejdsmarkedet hurtigst muligt
 

 

Det er en ret alsidig inspirationsdag, HK Midt inviterer sine ledige medlemmer til. I invitationen står der: ”Kom med til en spændende dag, designet til at give dig ny viden og tips med hjem. Hør spændende oplægsholdere, kig forbi stande der kan hjælpe dig videre og deltag i inspirerende workshops”:

     - Vi vil med en bred inspirations- og energidag for HK’s ledige medlemmer gerne støtte dem både fagligt og personligt i jobsøgningsprocessen. Hertil kommer en fornemmelse af fællesskab og et samvær med andre i samme situation, der kan være meget inspirerende og givende, lyder det fra Job og vejledning i HK Midt, der har arrangeret dagen.

 

mere om dagen:

Her kan du læse mere om indholdet på dagen: www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292245083

 

 

Åbne blikket for nye muligheder

    - Sammen kan vi åbne blikket for nye muligheder i jobsøgningen og nye tanker i den enkeltes karrierevej. Derfor stiller vi skarpt på jobsamtalen, foto til jobsøgningen, jobansøgningen, uddannelsesmuligheder, brugen af LinkedIn, det at være vikar, a-kasse, freelancere, personlig branding og en række andre emner, der betyder noget, når du er ledig og gerne vil tilbage på arbejdsmarkedet hurtigst muligt, siger arrangørerne af inspirationsdagen for ledige HK’ere:

    - Det er en dag, der er designet til at give vores ledige medlemmer ny viden og tips med hjem. Det bliver med kombinationen af spændende oplægsholdere, stande de kan besøge og nogle ret inspirerende workshops, hvor der vil blive arbejdet aktivt med jobsøgning, jobsamtale, personlig præsentation og en aktiv brug af vores tilbud HK JobBørs. Der bliver meget at komme efter og masser af tage med tilbage til den enkeltes jobsøgning.

 

Fællesformand Anne Marie Bay, HK Midt:

    - Jeg synes, det er stærkt, at Job og vejledning inviterer vores ledige medlemmer til dette inspirerende tilbud. For det viser tydeligt, at vi gerne vil gøre noget ekstraordinært for de ledige HK’ere. Det kræver hårdt arbejde, energi og inspiration at være jobsøgende. Hårdt arbejde leverer de ledige allerede masser af. Vi håber, at vi med inspirationsdagen giver dem ekstra energi og masser af inspiration til arbejdet. 


Her kan du se indbydelsen (tryk for at komme til arrangementet, hvor du kan læse mere om indholdet på dagen)

Energi og inspiration indbydelse HK Midt