Elevcamp

Elev Camp 2022 bliver 24 timer med totalt tryk på og i godt selskab med andre elever. Vi lover dig, at du bliver skarpere omkring dig selv, din elevtid og meget mere igennem dygtige og inspirerende oplægsholdere, entertainere og workshops.

Du får også svar på helt grundlæggende spørgsmål om dit arbejdsliv: Hvad skal jeg have i løn? Får jeg løn, hvis jeg bliver syg? Hvad med min ferie? Hvad har jeg egentlig af rettigheder under min elevtid?

Elev Campen bliver holdt 12.-13. november på Hotel Christiansminde.

Der bliver også tid til workshops - og der er 3 forskellige at vælge mellem:
1) Styrk din koncentration og fokus - bliv effektiv
2) Kender du typen? Forstå adfærdsmønstre, og få succes
3) Er din LinkedIn knivskarp? Do’s and don’ts på SoMe

Om aftenen er der god mad, drinks, fest og underholdning. På campens dag 2 får vi blandt andre besøg af værterne fra HK Privats podcast ”Et fucking arbejdsliv”, der disker op med vilde fortællinger fra elever, som har været udsat for krænkelser under deres uddannelse.

Man bestemmer selv, om man vil have eneværelse eller dobbeltværelse med en ven eller en veninde. Alle får også transporten betalt.

Hele programmet finder du her, hvor der også er tilmelding