I foråret 2023 skal HK Privat forhandle ny overenskomst for dig og dine kolleger. Det er i overenskomsten, at jeres fremtidige løn- og arbejdsvilkår bliver fastlagt.

”De kommende forhandlinger bliver formentlig svære på grund den usikre tid, vi befinder os i, med tårnhøj inflation, stigende energipriser og krig i Ukraine. Derfor er det i år vigtigere end nogensinde, at så mange som muligt støtter op om HK i forhandlingerne, så vi står så stærkt som muligt,” siger Julie Bæk Krogh, der er formand for HK Privat Sydjylland.

Du kan bl.a. støtte op ved at logge på, når HK Privat Sydjylland i december og januar afholder Teams-møder om OK23. Her vil faglige medarbejdere fra din lokale fagforening holde et kort oplæg om forhandlingerne, hvorefter du har mulighed for både at stille spørgsmål og fortælle, hvad du gerne vil have, at HK kæmper for til dig i din nye overenskomst.

Der er et møde for hver overenskomst, HK Privat er med til at forhandle, og du skal selvfølgelig med på det møde, hvor vi taler om netop din overenskomst.

Møderne er Teams-møder, og du modtager et link på mail, når du har tilmeldt dig.

 

Møderne finder sted på disse tidspunkter (links til tilmelding for de sidste kurser følger):

14. december for HTS og Mejere Kl. 19-20

15. december for Dansk Industri og Dansk Byggeri Kl. 19-20

19. december for Dansk Erhverv Kl. 19-20

20. december for Dansk Industri Emballage Kl. 19-20

10. januar: Dansk Tandlægeforening

17. januar: GRAKOM og DMA

24. januar: For medlemmer, hvor der ikke er overenskomst på arbejdspladsen

25. januar: Horesta og Tekniq