- Vores Piratfisk er super glade for, at de har fået nyt tøj. Det betyder rigtigt meget, at de har noget at vise frem, når vi kommer ud til stævner. Ens trøjer gør meget for holdfølelsen og får dem til at føle sig lidt specielle, fortæller Christian Pajbjerg, der er træner i AIF.

 

Piratfiskene fra AIF har deltaget i de første stævner med de nye klubtrøjer blandt andet Regions Cup i Vildbjerg, hvor det blev til 15 medaljer fordelt på ni svømmere.

 

Vigtige omdrejningspunkter

- Sportsklubber og -foreninger er vigtige omdrejningspunkter for vores lokalsamfund. Børn og unge bruger meget tid og energi i klubberne, og forældrene, heriblandt mange af vores medlemmer, ligger et stort stykke frivilligt arbejde for fællesskabet. Til glæde for alle parter. Det vil vi gerne bakke op om, siger Inger Stranddorf, der er afdelingsformand for HK MidtVest.

 

- For HK MidtVest som lokal fagforening er det væsentligt at støtte de unge generationer og samtidig være med til at sikre aktive lokale samfund i det midt- og vestjyske. Vores unge skal jo gerne have lyst til at blive i landsdelen og uddanne sig, bo og arbejde her, slutter Inger Stranddorf.

 

AIF’s Piratfisk i de nye trøjer. Bagerst fra venstre er det træner og formand for svømmeklubben Anders Detlefsen, Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest, Alan Oblinski, Amalie Brandt, Amalia Bibko, Luna Bøgebjerg, træner Christian Pajbjerg og hjælpetræner Gustav Mortensen. Forrest fra venstre er det Karoline Ginnerup, Naya Detlefsen, Ella Bennett, Irmelin Svenningsen og Elias Ranjith.

AIF’s Piratfisk i de nye trøjer. Bagerst fra venstre er det træner og formand for svømmeklubben Anders Detlefsen, Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest, Alan Oblinski, Amalie Brandt, Amalia Bibko, Luna Bøgebjerg, træner Christian Pajbjerg og hjælpetræner Gustav Mortensen. Forrest fra venstre er det Karoline Ginnerup, Naya Detlefsen, Ella Bennett, Irmelin Svenningsen og Elias Ranjith.

 

Fem hold har fået sponsorat

I alt fem midt- og vestjyske ungdomshold har i år fået HK MidtVest på trøjen efter at have søgt om sponsorat på fagforeningens hjemmeside.

 

Udover AIF Alhedens Idrætsforenings svømmeafdelings Piratfisk er det Vridsted IF badmintonafdelings 13-15 årige, Skive FH håndboldafdelings Handball Kids, Struer Boldklubs fodboldafdelings hold for udviklingshæmmede og Feldborg BMX Klubs unge ryttere.

 

Tidligere år er der uddelt sponsorater indenfor så forskellige sportsgrene som blandt andet cricket, svømning, fodbold, roning, tennis, håndbold, cykling, ishockey, gymnastik og padel.

Artiklen er opdateret 02. december 2022

Du kan deltage i kurser og arrangementer

Vores kurser tager udgangspunkt i konkrete og aktuelle krav på arbejdsmarkedet. Du møder professionelle undervisere og oplægsholdere, der sikrer, at du får konkret viden med dig hjem. Så står du stærkere både fagligt, socialt og personligt, når du møder udfordringer i hverdagen. Du får det som en del af dit medlemskab - det eneste, det koster dig er din tid.