Pluskortet for HK-medlemmer

Sådan ser pluskortet ud for medlemmer af HK. Kortet giver adgang til en række rabatter.

Du får nu som medlem af HK Handel gratis adgang til den eksklusive rabatordning ”PlusKort”, der for en typisk familie kan give besparelser for omkring 4.000 kroner om året på oplevelser, tøj, brændstof og meget andet.

Du kan prøve PlusKorts beregner her og se, hvor meget du kan spare. 

Ordningen har hidtil været forbeholdt medlemmer af FH-forbund som 3F, Dansk Metal og FOA, men nu har HK besluttet også at træde ind i samarbejdet. Og det glæder adm. direktør for PlusKort, Henrik Feldborg.

- Jeg tror, at timingen er helt rigtig. På grund af de stigende priser, så kigger alle på, hvor de kan spare i deres privatøkonomi, siger han

Også HK Handels formand, Mette Høgh, der har været initiativtager til projektet, er glad.

- Vi ved, at mange af vores medlemmer er hårdt ramt af inflationen. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi med denne her ordning kan give medlemmerne mulighed for at spare penge i det daglige, siger hun.

Besparelser nu og her

PlusKortet skiller sig ud fra andre rabatordninger på flere måder. For eksempel optjener man besparelsen med det samme, når man køber. Man bliver også automatisk medlem af PlusKort, når man er medlem af en af de fagforeninger, som PlusKort samarbejder med – ligesom man automatisk mister sit PlusKort, hvis man melder sig ud.

Alt du skal gøre for at komme i gang er at downloade ”PlusKort app’en” i enten Apple Store eller Googles Play Store og så logge ind med NemID / MitID. Læs mere om, hvordan du kommer i gang her.

Du kan se, hvilke rabatter du kan få her

PlusKort har også en række etiske principper for, hvem de samarbejder med – det er bl.a. en forventning om, at virksomhederne ikke modarbejder fagbevægelsen.