Det er på baggrund af en indstilling fra Julie Bjerregaards kollegaer, at hun har vundet prisen. De skriver bl.a.:

Vi er heldige at have Julie med på holdet i Skanol. Hun er meget arbejdsom og en god kollega for alle på kontoret. Hun formår at tale med alle – både kollegaer på kontoret, kunder, samarbejdspartnere – og ikke mindst vores store chaufførgruppe. Hun er omsorgsfuld, dygtig og hurtig til at forstå opgaverne og følger altid opgaverne til dørs. Man glemmer faktisk ind i mellem hun er elev, fordi hun kan så mange ting. Hun går i front i forhold til at planlægge kollega-samvær som sommerfest og julefrokost, og hun er ambitiøs med sin uddannelse. Hun nøjes ikke med at tage de obligatoriske fag, men tager også ekstra fag.

 

Julie Bjerregaard

 

Julie Bjerregaard ses her med sit bevis på, at hun er kåret som Årets Administrationselev 2022 af HK Privat Østjylland.

 

- Det glædede mig så meget at kunne overbringe diplomet til Julie. Hun blev enormt glad og rørt, og hendes kollegaer var meget glade på hendes vegne, fortæller faglig konsulent i HK Privat Østjylland, Ayse Gültekin, der kom på besøg med præmie og diplom. 

Prisen som Årets Elev i HK Østjylland tildeles hvert år til en elev, der er fagligt dygtig og som samtidig gør noget positivt for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen - altså er en god kollega. Der uddeles priser for forskellige uddannelsesområder, og Julie Bjerregaard vandt for administration.