Bliv klogere på, hvad de spørger om, og hvorfor et medlemskab er vigtigt, hvis du er ung og har et fritidsjob:

 

Se video med Jonna Mølgaard, faglig sagsbehandler i HK MidtVest:

 

 

Du kan blive klogere på reglerne på arbejdsmarkedet og dine rettigheder her 


Se også mere om rettighederne som fritidsjobber på Jobpatruljen.dk 


Artiklen er opdateret 20. december 2022

Du får gode råd og faglig hjælp – når du er i job

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.