Lige før jul blev Heidi Carstens overrasket i butikken af Marianne Aaris Andersen, formand for HK Handel MidtVest, og Morten Bredahl Carøe, faglig konsulent i HK Handel MidtVest, der kunne fortælle, at Heidi havde vundet den landsdækkende gevinst i HK's lønstatistik.

Gevinsten var et gavekort til et weekendophold for to personer til Hotel Christiansminde i Svendborg.

Heidi fik gevinsten, fordi hun havde valgt at indberette, hvad hun får i løn, til HK's lønstatistik. Med HK's lønstatistik kan du se, hvad du skal have i løn ifølge din overenskomst. Og jo flere, der indberetter, jo mere retvisende bliver statistikken.

Du kan også læse om minimalløn/mindsteløn og få gode råd til din næste lønforhandling

Tag et LønTjek og se, om du skal forlange mere i løn ved næste lønforhandling

Heidi blev valgt ud mellem 33.703 deltagere.

Den heldige vinder Heidi Carstens flankeret af Morten Bredahl Carøe, faglig konsulent i HK Handel MidtVest, og Marianne Aaris Andersen, formand for HK Handel MidtVest.

Den heldige vinder Heidi Carstens flankeret af Morten Bredahl Carøe, faglig konsulent i HK Handel MidtVest, og Marianne Aaris Andersen, formand for HK Handel MidtVest.

Artiklen er opdateret 02. januar 2023

Du får gode råd og faglig hjælp – når du er i job

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.