Julie Bjerregaard

Julie Bjerregaard ses her med sit bevis på, at hun er kåret som Årets Administrationselev 2022 af HK Privat Østjylland.

Vinder i kategorien administration

Julie Bjerregaard er Årets Elev 2022 inden for administration. Julie arbejder hos Skanol i Aarhus. Det er på baggrund af en indstilling fra Julie Bjerregaards kollegaer, at hun har vundet prisen. De skriver bl.a.:
Vi er heldige at have Julie med på holdet i Skanol. Hun er meget arbejdsom og en god kollega for alle på kontoret. Hun formår at tale med alle – både kollegaer på kontoret, kunder, samarbejdspartnere – og ikke mindst vores store chaufførgruppe. Hun er omsorgsfuld, dygtig og hurtig til at forstå opgaverne og følger altid opgaverne til dørs. Man glemmer faktisk ind i mellem hun er elev, fordi hun kan så mange ting. Hun går i front i forhold til at planlægge kollega-samvær som sommerfest og julefrokost, og hun er ambitiøs med sin uddannelse. Hun nøjes ikke med at tage de obligatoriske fag, men tager også ekstra fag.

 

 

Jarl Ejsing-Duun

Jarl Ejsing-Duun ses her med sit bevis på, at han er kåret som Årets Elev inden for shipping af HK Privat Østjylland. Ved siden af ham er Customer Service Manager Karen Krag Sørensen.

 

Vinder i kategorien shipping

Jarl Ejsing-Duun er Årets Elev 2022 inden for shipping. Jarl er trainee hos MSC Denmark A/S, som holder til på havnen i Aarhus, og han har netop underskrevet en fast kontrakt, så han fremadrettet indgår som en fast del af MSC Denmarks Import-afdeling. Når Jarl Ejsing-Duun vinder prisen, er det på baggrund af indstillinger fra flere Customer Service Managers, hvori der bl.a. står:

Jarl er 100 % loyal over for MSC og sine kollegaer. Han er ekstra opmærksom på, at alle har det godt, og at det team, han er en del af, fungerer. Kan man kalde Jarl for en god lim? Han limer kolleger og team sammen og sørger for, at der altid er fokus på arbejdet og kundernes oplevelse. Jarl er tilmed et godt forbillede for både nye elever og kollegaer - både dem i nærheden og især dem på verdensplan. Her gør vi tingene ordentligt og deler gerne med vores kolleger – sammen er vi bedre.

 

 

Mathilde Reck

Økonomielev Mathilde Reck hos Illux.dk i Skanderborg modtager diplomet med titlen som Årets økonomielev foran sine kollegaer. På billedet er Mathilde sammen med formand for HK Privat Østjylland Søren Sørensen.

 

Vinder i kategorien økonomi

Den kun 18-årige Mathilde Reck fra Skanderborg-virksomheden Illux.dk er Årets Elev 2022 inden for økonomi. Mathilde vandt på baggrund af indstillingen fra hendes kolleger, hvori der bl.a. står:

- Mathilde har fra dag 1 været en drømmeelev. Hun er ambitiøs, fagligt dygtig, struktureret, lærenem, arbejdsom, dedikeret og meget moden af sin alder. Ingen på kontoret havde gættet, at hun kun lige er fyldt 18 år. Mathilde er meget positiv, vellidt, altid klar på nye udfordringer, og der kommer aldrig sure miner, når de lidt mere kedelige opgaver bliver lagt på hendes bord. 

 

 

Kuehne+Nagel Anton Chrstensen og Mattias Skaerlund

På billedet ses fra venstre Mia Ravn, HK Privat Østjylland, Mattias Skærlund, Anton Rimer Christensen og Ayse Gültekin fra HK Privat Østjylland.

 

Vinder i kategorien elevplads

Kuehne+Nagel i Viby er Årets Elevplads 2022 efter nominering fra to af deres elever.

Eleven Anton Rimer Christensen skriver bl.a. i sin indstilling: Kuehne+Nagel støtter op om elevernes personlige og faglige læring. Der er gode uddannelsesmuligheder, som fx gør, at vi har mulighed for at læse en HD. Det sociale vægtes højt – og bl.a. er der elevarrangementer. Der er et godt arbejdsmiljø, hvor der er styr på alt det praktiske, en frokostordning og en god stemning på arbejdspladsen. Som elev får man frihed under ansvar, et godt netværk, mulighed for at påvirke ens uddannelse og mulighed for at stille krav.

Den anden elev, Mattias Skærlund, formulerer det således i sin indstilling: Jeg er blevet kastet ud i hverdagen fra dag 1 med kompetente folk omkring mig hele tiden. Som elev har man en følelse af, at man har ansvar, men samtidig er der en tryghed, og det har været megafedt. Virksomheden sætter ikke begrænsninger. Hvis man tør og vil, så får man også lov. Jeg fik selv en idé, og normalt ville det nok være en opgave for en salgsansvarlig. De synes dog, at jeg selv skulle give det et forsøg og kaste mig ud i det.  

Stort tillykke. Nu venter Årets Elev 2023 inden for tandklinikassistent-området. Hold øje med HK Østjyllands sociale medier for info.