Kuehne+Nagel Anton Chrstensen og Mattias Skaerlund

På billedet ses fra venstre Mia Ravn, HK Privat Østjylland, Mattias Skærlund, Anton Rimer Christensen og Ayse Gültekin fra HK Privat Østjylland. 

 

Eleven Anton Rimer Christensen skriver bl.a. i sin indstilling: Kuehne+Nagel støtter op om elevernes personlige og faglige læring. Der er gode uddannelsesmuligheder, som fx gør, at vi har mulighed for at læse en HD. Det sociale vægtes højt – og bl.a. er der elevarrangementer. Der er et godt arbejdsmiljø, hvor der er styr på alt det praktiske, en frokostordning og en god stemning på arbejdspladsen. Som elev får man frihed under ansvar, et godt netværk, mulighed for at påvirke ens uddannelse og mulighed for at stille krav.

Den anden elev, Mattias Skærlund, formulerer det således i sin indstilling: Jeg er blevet kastet ud i hverdagen fra dag 1 med kompetente folk omkring mig hele tiden. Som elev har man en følelse af, at man har ansvar, men samtidig er der en tryghed, og det har været megafedt. Virksomheden sætter ikke begrænsninger. Hvis man tør og vil, så får man også lov. Jeg fik selv en idé, og normalt ville det nok være en opgave for en salgsansvarlig. De synes dog, at jeg selv skulle give det et forsøg og kaste mig ud i det.

- På baggrund af indstillingerne må vi sige, at der er tale om en god og velfungerende arbejdsplads, som formår at skabe et godt læringsmiljø for deres elever, fortæller faglig konsulent Ayse Gültekin. Mia Ravn og Ayse Gültekin, begge fra HK Privat Østjylland, var på besøg i Viby for at overrække prisen til virksomheden.

Prisen som Årets Læreplads uddeles hvert år til arbejdspladser, der gør noget særligt positivt for eleverne på arbejdspladsen.