Psykolog Henrik Tingleff. Foto: Simone Lilmoes

 

Har du nogensinde tænkt på, hvorfor du så tit træffer ukloge beslutninger, når nu du faktisk er så klog? Det har psykologen Henrik Tingleff, som har skrevet bogen ”Når flokdyret fejler – Hvorfor vi kloge mennesker træffer så mange ukloge beslutninger”.

Han kommer og giver sit bud, når HK Privat Sydjylland holder generalforsamling tirsdag den 7. februar kl. 16.30-20.30 på Scandic i Kolding.

Henrik Tingleff vil give dig et indblik i mennesket som flokdyr. Han tager udgangspunkt i sin brede viden indenfor psykologien og trækker desuden på de største og mest spektakulære psykologiske forsøg i verdenshistorien. Hvad har forsøg med menneskets psyke lært os, og hvad kan vi bruge den viden til i dag?


Bliv bestyrelsesmedlem eller delegeret

Til den ordinære den af generalforsamlingen er flere bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg, ligesom der skal vælges hele 25 delegerede til HK Privats kongres i Aalborg den 17. - 19. september 2023.

Kunne det være noget for dig at besætte én af disse poster, så mød op og stil op.

Aftenen inkluderer også en god middag i Scandics restaurant, og af den grund har vi brug for din tilmelding til generalforsamlingen. Du tilmelder dig lige her: Generalforsamling HK Privat Sydjylland - 7. februar 2023 - HK