Anders Morgenthaler

Anders Morgenthaler giver gode råd til en bæredygtig hverdag.

 

Her følger Anders Morgenthalers tre tips til en mere bæredygtig hverdag:

 

Tip nr. 1 – forbrug mindre

- Vores forbrug er fucked up. Jeg kan selv virkelig godt li’ tøj, men da jeg fandt ud af, hvor stor en klimasynder, tøjproduktionen er, køber jeg kun genbrug. Jeg kan anbefale 24 timers frivilligt indkøbscølibat. Så når du har fundet noget online, du ikke kan undvære, så luk computeren og vend tilbage til kurven efter 24 timer. Så er det ofte ikke helt så attraktivt mere. 

 

Tip 2 – hold op med at flyve

- Flyrejser er så dyre på CO2-regnskabet, så det er et godt sted at skære ned. Altså, hvis du bare MÅ gå på Caminoen, så gå dog derned.

 

Tip 3 – risikér noget

- Det er ikke altid lige let at gå den grønne vej. Jeg har haft forskellige elbiler i efterhånden mange år og har indtil nu oplevet at skulle forsvare mit valg. Nu er det endelig blevet almindeligt. Sådan er det også med mange andre grønne vaner, Jeg har også forsøgt med flere grønne virksomheder, og det er ikke altid gået lige godt, men man er nødt til at risikere lidt, når man vil den grønne omstilling. 

Og inden Anders Morgenthaler forlod HK Østjylland i sin elbil, gav han lige et lille råd til HK: Gør nu endnu mere ud af bæredygtighed – det er det, de unge vil have! Vi takker for det gode råd og glæder os over, at vi allerede er ved at planlægge endnu flere bæredygtighedsaktiviteter i 2023.

 

Anders Morgenthaler

Over 100 HK'ere var samlet til foredrag.