Foto: Colourbox

Da ansatte i Paustian-koncernen vendte tilbage til arbejdet i det nye år, blev det med en HK Handel overenskomst gældende for alle. Tidligere var det kun dele af de ansatte, der var overenskomstdækket, men nu er det ens for alle.

- Vi er virkelig glade for, at vi gennem en god drøftelse med Paustian har sikret alle ansatte i hele Paustian-koncernen nogle solide rettigheder og gode arbejdsforhold også i fremtiden, siger Mette Høgh, formand i HK Handel.

201.061 kroner til tre medlemmer

Forhandlingerne om overenskomst kom i kølvandet på et forlig indgået mellem HK Handel og Paustian, fordi Paustian ikke havde efterlevet overenskomsten for tre medlemmer. De kan nu se frem til en efterbetaling på 201.061 kroner.

Efter både forlig og indgåelse af overenskomst er der nu oprettet et konstruktivt samarbejde med Paustian, og der skal som en del af aftalen nu vælges to regionstillidsrepræsentanter i løbet af 1. halvår i år.