Grafik med Bolle - Bevar store bededag

Hvis ikke du og dine nærmeste har skrevet under, så gør det meget gerne nu og her: bevarstorebededag.dk

Men du har også muligheden for at give din mening til kende over for politikerne, når der er demonstration på Christiansborg Slotsplads søndag den 5. februar kl. 14-16. Og vi stiller gratis busser til rådighed.

Vi vil ikke finde os i deres tyveri af vores fridag, mens man også fjerner kompensation for de lønmodtagere, der arbejder på Store Bededag. Og vi vil slet ikke finde os i, at de blander sig i vores arbejdstid og angriber den danske aftalemodel," siger Lizette Risgaard, formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation.

Alle er velkomne

Uanset hvem du er, hvad du laver, hvem du stemmer på, hvor du bor, så er du velkommen til demonstrationen. Store Bededag er alle danskeres helligdag, og derfor er alle velkomne. Og som HK-medlem er du velkommen til at tage familie eller venner med bussen.

Tilmelding er nødvendig

Det er nødvendigt at tilmelde dig den gratis bus.  Tilmeld dig på Mit HK  og vælg bare det sted, der passer dig bedst at køre fra. Der arrangeres kørsel fra:
  • Aarhus, HK Østjylland, Sødalsparken 22, 8220 Brabrand
  • Randers - 3F Randers, Tronholmen 9, 8960 Randers SØ.
  • Silkeborg - 3F Silkeborg-Bjerringbro, Granhøjvej 16, 8600 Silkeborg.
  • Grenaa - 3F Djursland, Trekanten 30, 8500 Grenaa.
  • Skanderborg - Skanderborg Station, Jernbanegade 3, 8660 Skanderborg. 

 

Link til tilmelding