Bedre muligheder for hjemmearbejde, fleksibel arbejdstid og livsfasepolitik som et værktøj til at rekruttere og fastholde medarbejdere.

 

Det er blot nogle af emnerne, der har fyldt 2022 i HK Kommunal MidtVest.

 

Hør formand Lene Buhl gøre status over året, der gik, i sin videoberetning:


 

Meld dig til

Generalforsamlingen foregår tirsdag 7. marts 2023 i Anlægspavillonen, Lystanlægget 1 i Holstebro, og du kan være med til at vælge formand for din lokale sektor.

 

Lene Buhl er kandidat til formandsposten. 

 

Pia Lund Jeppesen, næstformand for HK Kommunal, deltager i generalforsamlingen. Det samme gør Holstebros borgmester H. C. Østerby, som vi foreslår som dirigent. Efter generalforsamlingen er der spisning og musikalsk indlæg ved Andrea Hindkjær fra Holstebro Musikskole. 

 

Du melder dig til generalforsamlingen her

Artiklen er opdateret 30. januar 2023

Din stemme bliver hørt

Vi er med til at påvirke den politiske dagsorden – og husk det er din sag, vi taler. Vi har tæt kontakt med politikere både lokalt og på landsplan. Hvad end det handler om uddannelsesmuligheder eller pensionsalder, om børnepasning eller offentlig transport, så sikrer vi, at politikerne får viden om, hvordan vores medlemmer bliver påvirket af konkrete politiske forslag. Vi arbejder hver dag for at give dig de bedste muligheder i dit arbejdsliv.