Modelfoto af en kollega der bliver overrasket med konfetti

Modelfoto: Ca. sådan kan det se ud når man bliver overrasket som finalist til titlen som Danmarks Bedste Kollega. Se et eksempler fra tidligere år længere nede, hvor Fynboer blev overrasket som finalister til titlen som Danmarks Bedste Kollega, og skulle med til Award Show i København.

 

I de her lidt svære år med Corona og andre kriser er der måske en ekstra grund til, at vi sætter en tyk, tyk streg under værdien af godt kollegaskab. Derfor håber jeg, at mange her i området igen i år vil nominere gode kollegaer. For det plejer HK’erne på Fyn og i Fredericia at være gode til.
-Anne Marie Bay, afdelingsformand HK Midt

 

Det er 6. gang, HK kårer Danmarks Bedste Kolleger, og alle kan nominere deres kollega til prisen. Holdningen er, at de gode kolleger gør arbejdsdagen bedre for alle, og derfor fortjener de at blive hyldet:

    - Vi er glade for, at den her tilbagevendende event er blevet en succes. For også her i HK Midt’s område på Fyn og i Fredericia har vi masser af kolleger ude på vores arbejdspladser, som vi gerne vil hylde. Som fortjener lidt ekstra opmærksomhed, fordi de selv er så gode til at være opmærksomme på deres kolleger. Det er dem, der står klar med et smil og noget overskud, når vi andre har brug for det, siger Anne Marie Bay, der er afdelingsformand for HK Midt. Hun tilføjer:

    - I de her lidt svære år med Corona og andre kriser er der måske en ekstra grund til, at vi sætter en tyk, tyk streg under værdien af godt kollegaskab. Derfor håber jeg, at mange her i området igen i år vil nominere gode kollegaer. For det plejer HK’erne på Fyn og i Fredericia at være gode til.

 

/ Nominér din kollega til titlen som Danmarks Bedste Kollega her: https://www.hk.dk/dbk

 

Nemt at nominere en kollega

Du kan nemt nominere din kollega på hk.dk/dbk. Her bliver du hjulpet lidt på vej med et par spørgsmål, der gør det lettere at formulere præcist, hvorfor lige nøjagtig en bestemt kollega fortjener titlen som Danmarks Bedste Kollega.

Der er åbent for nomineringer hele februar måned: https://www.hk.dk/dbk

 

 

Video: Sådan så det ud i 2019 da kollegerne ved Vejdirektoratet i Middelfart overraskede Per B. Jespersen med nyheden om, at han var finalist til prisen som Danmarks Bedste Kollega.

 

Vinder kåres ved awardshow i København

Til marts bliver der udvalgt 10 finalister, der inviteres til awardshow i København. Her har der de tidligere år været flere med fra HK Midt’s område. Finalister inviteres i øvrigt til at deltage sammen med den kollega, der har indstillet dem. Her finder kåringen af Danmarks Bedste Kollega sted d. 27. april i Tivoli Congress Center. Kåringen holdes i samarbejde med kåringen af Danmarks Bedste Arbejdspladser, som Great Place to Work står bag.

 

Den særlige jury, der vurderer finalisterne og finder en vinder, består af medlemmer fra Dansk Erhverv, Kommunernes Landsforening, Menneskebiblioteket samt en HK-arbejdsmiljørepræsentant og HK.

 

 

Video: Her bliver Helle Gammeltoft Nielsen fra Langeskov Planteskole overrasket af kollegerne, da hun er finalist til titlen som Danmarks Bedste Kollega i 2018.