Kvindernes Internationale Kampdag bliver markeret den 8. marts hvert år for at mindes kvinders kulturelle, politiske og socioøkonomiske bedrifter.

 

I 1910 blev det vedtaget på den 2. internationale socialistiske kvindekonference i København, at alle lande hvert år skulle holde en international kvindekampdag.

 

Stadig meget at kæmpe for

Der er stadig meget at kæmpe for i dag.

 

Se video med Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest:


 

Kom med til foredrag

Du kan også komme til foredrag med den populære forfatter Gry Jexen om seje kvinder i Danmarkshistorien.

 

Forfatter, podcaster og historiker Gry Jexen står bag bestselleren ”Kvinde Kend Din Historie”, og du kan møde hende fysisk eller digitalt via Zoom 8. marts 2023 kl. 16.45-18.30.

 

Det er HK Østjylland, der står bag arrangementet, men det er åbent for alle medlemmer af HK således også af HK MidtVest.

 

Meld dig til arrangementet

 

Artiklen er opdateret 23. februar 2023

Din stemme bliver hørt

Vi er med til at påvirke den politiske dagsorden – og husk det er din sag, vi taler. Vi har tæt kontakt med politikere både lokalt og på landsplan. Hvad end det handler om uddannelsesmuligheder eller pensionsalder, om børnepasning eller offentlig transport, så sikrer vi, at politikerne får viden om, hvordan vores medlemmer bliver påvirket af konkrete politiske forslag. Vi arbejder hver dag for at give dig de bedste muligheder i dit arbejdsliv.