åbning af midtvejsmøde

HK Stats formand Rita Bundgaard byder sammen med næstformand Ulla Moth-Lund Christensen de 200 deltagere velkommen til Midtvejsmøde. Foto: Michael Drost-Hansen.

28. februar klokken 10 åbnede HK Stats Midtvejsmøde. Inden dørene blevet slået op til ekspertoplæg, erfaringsudveksling og videndeling, fortalte 3 forventningsfulde deltagere, hvad det var, der fik dem til at trække to dage ud af kalenderen og tage turen til Hotel Comwell i Kolding.Julie Jensen, tillidsrepræsentant for laboranterne på Aarhus Universitet, Flakkebjerg.

Hvad fik dig til at melde dig til?

Først og fremmest nysgerrighed. Det var især den workshop, der hedder Arbejdslivet er langt, som jeg synes lyder spændende. Vi skal være på arbejdsmarkedet i rigtig mange år, så det betyder rigtig meget, hvordan vi indretter det. Men jeg håber også at få mulighed for at netværke med det andre deltagere.

Hvad ser du mest frem til i løbet af de to dage?

At se mine kolleger. Jeg er ny TR og har kun set dem, der befinder sig i Århus, online. Så jeg glæder mig meget til at møde dem personligt.

Hvad håber du at få med dig hjem?

Nye redskaber, som jeg, der er ny TR, kan bruge til at rådgive mine kolleger. Og forhåbentlig nogle nye venskaber.Carina Hansen, bachelor i offentlig administration, Syddansk Erhvervsskole

Hvad fik dig til at melde dig til?

Overskrifterne for mødet lød spændende. Også det, at så mange mennesker med samme faglighed mødes og udveksler viden. Det vil jeg gerne være med til.

Hvad ser du mest frem til i løbet af de to dage?

Lidt af det hele. Der er mange interessante indspark, som handler om de kompetencer, vi skal have som medarbejdere. Det er især interessant for mig som administrationsbachelor, da min arbejdsplads ikke er vant til en faglighed som min.

Hvad håber du at få med dig hjem?

Jeg håber, at jeg får nogle redskaber, som jeg kan bruge i forhold til min videre udvikling i jobbet. Jeg siger gerne 'ja'. Jeg er en person, der vil noget. Måske bliver jeg også klogere på, hvornår jeg skal sige 'nej'.  Jørgen Als, tillidsrepræsentant, Banedanmark i Ringsted

Hvad fik dig til at melde dig til?

De spændende emner og det at høre kloge folk komme deres bud på tendenser i fremtiden. Jeg er især optaget af det, der handler om arbejdsdage og arbejdstid. Altså 4-dages ugen. Det er vigtigt at høre om mulighederne og få mest mulig viden, inden vi træffer beslutninger.  

Hvad ser du mest frem til i løbet af de to dage?

Gode snakke med andre folk. Som TR har jeg deltaget i en del arrangementer og kender derfor mange, som jeg glæder mig til at møde.

Hvad håber du at få med dig hjem?

Inspiration, nye ideer og værktøjer, jeg kan bruge til at gøre arbejdslivet bedre for mine kolleger og mig selv i forhold til at få mere fleksibilitet i arbejdslivet.

 

Læs mere om Midtvejsmødet og se programmet