I øjeblikket er vi rundt hos tandklinikkerne i det østjyske, og måske har vi hilst på jer og fortalt om konkurrencen. Det er nemlig enormt vigtigt for os at værne om den høje faglighed inden for tandklinikassistentfaget, og derfor kan man igen i år vinde de to priser inden for dit område. 

Bliv Årets elev

Der er lige så stor forskel på elever, som der er på mennesker generelt, men nogle gange møder man en elev, der er noget ganske særligt. Måske er vedkommende enormt hurtig til at tilegne sig viden? Eller enormt serviceminded og en supergod kollega? Lyder det som en elev på din arbejdsplads, så er det nu, du skal nominere vedkommende til Årets Elev. 

Bliv Årets læreplads

Den høje faglighed kommer ikke af sig selv, og den kan ikke kun læres ved at læse tykke bøger. Den lærer man, når man som elev er omgivet af dygtige kollegaer, der gerne vil lære fra sig og være med til at sikre jeres fag og faglige stolthed. Og det er nu, at du som elev kan nominere din læreplads, hvis du mener, at I skal være Årets Læreplads. 

Så let er det at nominere

Du kan nominere i begge kategorier helt frem til den 31. marts. Alt du skal gøre er at sende din nominering her:

Nominér Årets Elev

Nominér Årets Læreplads

Vi glæder os til at læse jeres nomineringer.