Administrationsbachelorerne er samlet til konference på Hotel Nyborg Strand.

- Når administrationen glider, og det hele kører, så ser man den ikke. Man tænker slet ikke over, at den er der. Til gengæld bliver det pludselig meget synligt, når det tværtimod ikke fungerer, og der f.eks. bliver svindlet for 117 millioner, forklarer Jennie Odgaard, der er nyuddannet administrationsbachelor. Hun deltog i administrationsbachelorernes årsmøde og fik - udover Helle Mylund Jacobsens vigtige pointe om usynlig administration – en masse faglig stolthed med hjem i kufferten.

Mere end 70 administrationsbachelorer var samlet, og det gav en god stemning og et fagligt fællesskab.

- Det med at arbejde med administration kan nogle gange være lidt svært at forklare til familie og venner. Der var det fedt at være samlet, og man fik da sådan et boost og en faglig stolthed over sit fag, fordi man virkelig blev mindet om værdien af ens arbejde, lyder det fra Jennie Odgaard.

Årets bachelorprojekt

Traditionen tro blev årets bachelorprojekt kåret, og vinderne blev til Karoline Vind Tipsmark Poulsen og Heidi Brogaard Johansen fra Københavns Professionshøjskole, som har skrevet opgaven: "Motivering og fastholdelse af IT-medarbejdere i Sektion for Billeddiagnostiske Systemer, CIMT”.

- Projektet har stor samfundsrelevans og kan bidrage til udviklingen af praksis. Årets vinderprojekt udmærker sig ved at tage fat på en højaktuel problemstilling; nemlig den rekrutterings- og fastholdelsesudfordring, som opleves mange steder i den offentlige sektor. Det er en fagligt stærk opgave hvad angår den metodiske kvalitet, med grundige metodiske og videnskabsteoretiske refleksioner, hvor der argumenteres fint hele vejen igennem, lød forklaringen fra næstformand i HK Kommunal, Pia Lund Jeppesen, da prisen på 5000 kroner blev overrakt.

NYT FORMANDSKAB

Administrationsbachelorernes landsforening valgte til årsmødet nyt formandskab. Nikolaj Rosenkilde Kølbæk blev valgt som formand, Jonas Traulsen og Maria Haddioui blev valgt som næstformand, mens resten af den nye bestyrelse består af Sarah Tirore, Sandra Lykkegaard Nielsen, Annika Engler og Nanna Ploug Pedersen. Som dimittend blev afgående næstformand Manja Vang valgt.

 

Dyk ned i Administrationsbachelorernes univers på HK's hjemmeside.