Torsdag den 27. april om aftenen står tre af HK Sydjyllands medlemmer på scenen til finalen i HK’s konkurrence om at blive Danmarks Bedste Kollega. Der er kun 10 finalister, så Sydjylland er overrepræsenteret i forhold til befolkningstallet. Finalisterne er udvalgt af en jury ud fra de indstillinger, deres kolleger har indsendt, så kollegerne må have været meget overbevisende.

Finalisterne fra Sydjylland er: Henriette Schmidt Haupt fra Landbrugsstyrelsen, Augustenborg, Gihan Abdallah Mohammad fra SuperBrugsen, Oksbøl og Jesper Teichert Iskov Christensen, Sønderborg Kommune. Vi overraskede dem på job med den gode nyhed om finalepladsen, og det kan du se i videoen nedenfor.

I alt 1.452 er blevet nomineret i konkurrencen, og det store finaleshow finder sted i Tivoli Congress Center i København. Udover finalisterne selv deltager også den person, som nominerede dem. Du kan finde mere om konkurrencen og læse nomineringerne her: www.hk.dk/raadogstoette/kollegakarma Danmarks Bedste Kollega-konkurrencen er et led i HK’s kampagne for et bedre psykisk arbejdsmiljø gennem god KollegaKarma, og den er åben for folk i alle brancher.