Kom med og bliv inspireret til udviklingsdagene. Arkivfoto fra tidligere arrangement. foto: Michael Drost-Hansen

Har du brug for et vitaminboost af inspiration, ny viden, positive indspark til dit arbejdsliv og erfaringsudveksling med lægesekretærer fra hele landet? Så er det nu, du skal tilmelde dig udviklingsdage for lægesekretærer og sundhedsadministrative.

Det bliver to dage spækket med interessante oplæg og workshops. I år sætter vi fokus på nogle af de udfordringer, som sundhedsvæsenet aktuelt står overfor:
Blandt andet kan du blive klogere på, hvordan vi som sundhedsadministrative undgår at patienterne havner i en Bermuda-trekant mellem egen læge, det kommunale system og sygehusene.

DIT arbejdsliv

Du kan komme med på den historiske og teknologiske rejse, som lægesekretærprofessionen har gennemgået og få eksempler på, hvordan fagets arbejde med data i dag er med til at understøtte det nuværende og fremtidige datadrevet sundhedsvæsen.

Derudover kan du få inspiration til dit eget arbejdsliv. Der vil både være oplæg om det hybride arbejdsliv, der kan inspirere til, hvordan et mere fleksibelt arbejdsliv kan give dig større effektivitet og arbejdsglæde. Men du kan også få indblik i mulighederne, hvis du søger nye veje eller kompetencer i din karriere.

Konferencen foregår på Hotel Nyborg Strand i Nyborg. Du kan læse endnu mere om programmet og tilmelding her.