Tandlægerne Nissen og Jensen i Hornslet

Fra venstre tandlæge Jacob Nissen, tandlæge Frederik Bernt Jensen og formand for HK Privat Østjylland, Søren Sørensen.

Verdens bedste sted

Pernille Nyvang Andersen skriver bl.a. i sin nominering:

• Det er verdens bedste sted med verdens bedste kollegaer
• Fra første dag på klinikken har de været så søde og hjælpsomme. Der er ikke gået én dag, hvor jeg ikke har følt mig velkommen eller hjulpet.
• Hver dag siger jeg til mig selv, hvor har jeg været heldig, at finde netop et sted og arbejdsplads som hos Tandlægerne Nissen og Jensen.
• De er verdensmestre til at tage hånd om deres elever.
• Altid kan jeg regne med deres hjælp, og de tager sig tid til at lære mig noget nyt hver dag. De har givet mig så meget selvtillid, og for det er jeg dem evigt taknemmelig.

Tidligere vinder

Det er ikke nyt for arbejdspladsen at være gode til arbejdet med elever. De har tidligere vundet samme pris tilbage i 2012.

- Jeg synes, det er på tide, at vi får titlen i glas og ramme igen på væggen i klinikken. På denne måde kan jeg være med til at sige ordentligt tak, selv om det er et fattigt ord, siger Pernille Nyvang Andersen.

Vigtigt at uddanne elever

Det er vigtigt, at arbejdspladserne i Østjylland interesserer sig for at uddanne gode elever. Det er der hårdt brug for på både kort og langt sigt.

- Jeg bliver så glad, når jeg læser en indstilling som Pernilles, hvoraf det tydeligt fremgår, at her er tale om en god og velfungerende arbejdsplads, hvor elever fagligt kan vokse, fordi der er så godt et læringsmiljø. Men også et miljø, hvor de personligt og socialt kan trives med gode kollegaer og ledere, siger formand for HK Privat Østjylland, Søren Sørensen.

Prisen som årets elevplads uddeles hvert år af HK Privat Østjylland til arbejdspladser, der gør noget særligt positivt for eleverne på arbejdspladsen.

 

Tandlægerne Nissen og Jensen i Hornslet

I midten indstilleren Pernille Nyvang Andersen med flagene sammen med hendes kollegaer og ledere på Årets Elevplads 2023.