Sponsoraterne er hver på 6000 kroner plus moms og skal gå til klubtøj, kampdragt eller lignende med HK MidtVests logo på.

 

Så kender du en klub, der har brug for støtte, så del gerne muligheden for at søge sponsorstøtte hos HK MidtVest.

 

Klubber kan søge om sponsorat her

 

Frist for ansøgning er onsdag 20. september 2023 kl. 12.00.

 

Hvem kan søge?

Det er kun lokale sportsklubber eller -foreninger, der kan søge om sponsorat hos HK MidtVest. Det vil sige, at klubben skal have hjemme i HK MidtVests geografiske område, som er Herning, Ikast-Brande, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Struer, Lemvig, Viborg, Skive og Morsø Kommuner.

 

Der skal søges til et bestemt hold/gruppe, hvor alle deltagerne er under 18 år.

 

Og det er vigtigt, at ansøgeren fortæller, hvorfor netop dette hold skal have nyt klubtøj.

 

AIF Alhedens Piratfisk, der tidligere har fået sponsorat fra HK MidtVest.

AIF Alhedens Piratfisk søgte og modtog i 2022 sponsorat af HK MidtVest.

 

Vigtige omdrejningspunkter

- Sportsklubber og -foreninger er vigtige omdrejningspunkter for vores lokalsamfund. Børn og unge bruger meget tid og energi i klubberne, og forældrene, heriblandt mange af vores medlemmer, ligger et stort stykke frivilligt arbejde for fællesskabet. Til glæde for alle parter. Det vil vi gerne bakke op om, fortæller Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest.

 

- For HK MidtVest som lokal fagforening er det væsentligt at støtte de unge generationer og samtidig være med til at sikre aktive lokale samfund i det midt- og vestjyske. Vores unge mennesker skal jo gerne have lyst til at blive i landsdelen for at bo og arbejde, fortsætter hun.

 

Tidligere år er der delt sponsorater ud indenfor blandt andet padel, badminton, cricket, svømning, roning, tennis, cykling, ishockey, gymnastik, fodbold og håndbold.

Artiklen er opdateret 02. juni 2023

Du får fagligt fællesskab

Vær med i det faglige fællesskab på din arbejdsplads. Det er dig og dine kolleger, der vælger tillidsrepræsentanten, der er HK’s lokale repræsentant. Og som kan hjælpe dig i dagligdagen. Et fagligt fællesskab er ikke blot faglig støtte – det er også socialt fællesskab, hvor du har indflydelse på aktiviteter og handlinger.