Denne sommer har budt på vildt vejr. Den varmeste dag nogensinde på kloden blev målt den 3. juli, og naturen bed fra sig med heftige skovbrande og voldsomme oversvømmelser mange steder. Flere og flere gør sig tanker om, hvordan vi passer bedre på den klode, som vi efterlader til vores børn, og ønsket om mere bæredygtighed trænger sig på hjemme og på arbejde.

Viden om bæredygtighed er et konkurrenceparameter

Viden om bæredygtighed bliver et konkurrenceparameter på arbejdsmarkedet, og derfor er det vigtigt for HK og HK’erne. For der bliver stillet flere og flere krav til virksomheder og organisationer – både fra myndigheder og fra kunder om, at der skal være styr på ESG-regnskabet, klimavenligt indkøb, affaldssortering osv. osv.

Du har en nøglerolle

Som HK’er sidder du i et job, hvor du med dine kompetencer og dine opgaver kan gøre en stor forskel for klimaet og din arbejdsplads. Du kan begynde din grønne omstilling ved at deltage i vores bæredygtighedsuge, der er åben for alle HK’ere over hele landet i uge 40.

Opfordring fra formanden

- HK’erne er uundværlige – på tværs af arbejdsmarkedet og i den grønne omstilling. HK’erne har en afgørende rolle at spille i indsatsen for at gøre Danmark mere bæredygtigt og klimavenligt. Så det er skønt at se, at mange allerede nu melder sig til – bliv endelig ved med det, siger HK’s forbundsformand Anja C. Jensen.

 


Anja C. Jensen

Forbundsformand Anja C. Jensen

Vi er over 200.000 HK’ere. Tænk, hvad vi kan gøre sammen, hvis vi sætter os for at rykke vores hverdag og arbejdsdag i en grønnere retning.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere og tilmeld dig på hk.dk/uge40
Download programmet (pdf)