Som en vigtig brik i hjulet af samfundsforandringer er du som administrativ medarbejder i en kommune eller på et hospital med til at holde tingene kørende. Din rolle er helt afgørende for, at vores samfund fungerer gnidningsfrit. Derfor inviterer HK Kommunal og Komponent til konferencen Fremtidens Administration 2023, der vil give dig nyeste viden inden for administration.

Vi skal tænke nyt, blive klogere på maskinernes magi, de nyeste digitale løsninger, arbejdsmiljø og sammenkoblingen mellem myndigheder og forvaltningsområder.

HK Kommunal og Komponent inviterer til en dag, hvor fokus er på dig som administrativ medarbejder i den offentlige administration. Hvad enten du er lægesekretær eller administrativ medarbejder indenfor opkrævning, borgerservice eller indenfor en helt anden retning, så håber vi, at du vil være med til at hylde administrationen.

 

På årets konference kan du blandt andet møde:

Carsten Beck, fremtidsforsker og direktør på Institut for fremtidsforskning, som vil gøre os klogere på kravene til fremtidens administrative medarbejdere
Karen Marie Lillelund, foredragsholder med humor, som vil gøre op med misforståelsen om, at nogen mennesker bare ikke har humoristisk sans.
Derudover sætter konferencens mange faglige sessioner fokus på:
• ChatGPT
• Psykologisk tryghed
• Uformel ledelse
• Afgørelsesbegrebet i juridisk forstand
• Arbejdsglæde og stressforebyggelse
• Vagtplanlægning – en administrativ dyd


Vi glæder os til at se dig!

Praktisk
Konferencen afholdes den 5. december 2023 på ODEON i Odense. ODEON ligger få minutters gang fra Odense Banegård og ca. 15. minutter fra motorvejen (E20). Tilmelding her.