Jubilarfesterne blev afviklet fredag 22. og søndag 24. september 2023 i HK-Huset i Holstebro, HK-Huset i Herning, Fagforeningshuset i Viborg og Fagforeningshuset i Skive.

 

Efter lidt mad og drikke holdt henholdsvis Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest, Marianne Aaris Andersen, formand for HK Handel MidtVest, Lene Buhl, formand for HK Kommunal MidtVest, og Niels Wedege Petersen, formand for HK Privat MidtVest, tale for jubilarerne. Michael Erhardsen, formand for HK Stat MidtVest, deltog også i festligholdelsen af jubilarerne. 

 

- Det er snart tid til diplomer og jubilæumsgaver. Men inden da vil vi tage jer med på en rejse tilbage i historien til henholdsvis 1947, 1952, 1962, 1972, 1982 og 1997, hvor I meldte jer ind i HK, fortalte de.

 

I deres tilbageblik kom de blandt andet ind på:

 

Truman-doktrinen, der indleder den kolde krig (1947), dannelsen af Den europæiske Kul- og Stålunion, der senere bliver til EU (1952), fængslingen af Nelson Mandela, der fører til, at FN's generalforsamling fordømmer apartheidpolitikken i Sydafrika (1962), Frederik den 9. død og udråbelsen af Dronning Margrethe den 2. (1972), lanceringen af Commodore 64 og starten på hjemmecomputer-revolutionen (1982) og kloningen af fåret Dolly (1997).

 

I alt er der i HK MidtVest i 2023 blevet fejret 660 jubilarer.


Jubilarerne, som deltog i festerne, var:

 

Holstebro

25 år: Edel Margaret Mærsk, Ida Pedersen Flæng, Jacob Høyer, Louise Dahl Schildt og Mette Klinge Falkenstrøm.


40 år: Anne-Mette Toft Jensen, Annette Mølgaard Olesen, Birgit Lykke Jacobsen, Dorthe Sabroe, Hanne Jønnson Nielsen, Jette Susanne Lautsen, Johanne M. Pilgaard, Jonna Boe Kristiansen, Kirsten Sletting Schultz, Lisbeth Munkholm og Olga Ladefoged Gade.


50 år: Ann-Brit Sund Bertelsen, Ane Marie Kathrine Krabbe, Bent Poulsen, Bent Vium, Dorte Jensen, Finn Roland Madsen, Gunhild Gerda Nielsen, Jens Gielsgård, John Erik Madsen, Karl Birger Larsen, Kirsten Poulsen, Lis Henriksen, Margit K Andersen, Mogens Munksgård, Peter Emil Haupt, Preben Skov og Rita Christensen.


60 år Aksel Høgh, Ella Marie Bøge, Erik Engholm, Inge-Lise Jensen, Kaj Østergård Hansen, Karen Bjerregaard Hansen, Karen Kammersgaard Carlsen og Karen Marie Bundgaard.


70 år: Ingrid Aalykke.


75 år: Olaf Smedegaard.

 

Herning

25 år: Anja Thilde Nygaard Christensen, Bjarne Holmenlund Hansen, Christina Vest Hammarkvist, Ellen Fauerby, Hanne Elsebeth Jensen, Hans Christian Fløe, Inge Juul Schmidt, Ingelis Østergaard Nielsen, Jozefa Vujovic, Kirsten Frederiksen, Kristina Møller Nielsen, Lars Landkildehus, Lisbeth Rudbæk Aarup, Peter Tønder, Tove Hammelsvang Jensen og Uma Vestergran.

 

40 år: Anette Stensig Hillebrecht, Anita Madsen, Anne Hald, Anni Holm Pedersen, Anny Helene Fromm Eriksen, Bente Dvinge, Bente Gregersen, Bente Skov Iversen, Birgit Højberg, Bodil Strøm Østergård, Brita Hindkjær, Elin Søndergård Pedersen, Elisabeth Hotherhøj Jensen, Else Marie Mosegaard, Gitte Bjerregaard Jakobsen, Hanne Anker Nielsen, Helle Ledgaard, Helle Schmidt Nørgaard, Helle Vester Kamp, Henrik Mølgaard Christensen, Inga Irena Justesen, Jonna Anette Larsen, Jonna Irene Sørensen, Karen Rindom, Kate Graversgaard, Lena Hovgaard, Lillian Mikkelsen, Niels Erik Binder, Per Hansen, Tove Andersen, Tove Elisa Majlund Mortensen og Ulla Thalund.

 

50 år: Anna Grethe Jepsen, Anna Marie Thomsen, Astrid Albæk, Birgit Bak, Conny Fæster Jensen, Doris Sig Rasmussen, Egon Jørgensen, Jakob Bæksgaard Slot, Karen Marie Johansen, Karen Marie Wadim, Karin Bredow, Karin Tordrup, Kjeld Hansen, Kurt Lauridsen, Lone Nyland Helbo, Marianne Køpke, Niels Henrik Nielsen, Ole Svend Andreas Plougmann, Petra S. Pedersen, Poul Erik Røge Nielsen, Sylvia Elisabeth Hansen, Søren Arne Hansen, Tove Jonassen og Aase Larsen.

 

60 år: Elin Christensen, Else Marie Rasmussen, John Byriel Elmholdt og John Clausen.

 

Viborg

25 år: Anette Kramer Nørskov, Anne Dorte Jakobsen, Hanne Kjær Sørensen, Karina Rysholt Christensen, Kirsten Bukbjerg Gaardsdal, Mette Severin Hansen og Tove Dalsgaard.


40 år: Bent Riisager, Bente Karin Rasmussen, Berit Overgård Kristensen, Eva Olsen, Gitte Pedersen, Hanne Gade Kristensen, Jenni V. Kriegbaum Bay, Ketty Marie Nielsen, Kurt Brogaard, Laila Tolstrup Laursen, Lene Dalgaard Kristiansen, Lene Mogensen, Lilian Dissing Pedersen, Lilli Bak Laursen og Rita Konge Pedersen.


50 år: Agnes Marie Jensen, Anna Grethe Lyngsø, Anni Andersen, Bente Damsgaard, Bente Nielsen, Birgit Toftegaard Borgbjerg, Elna Ovesen, Erna Kjeldgaard, Gert Torben Olsen, Inge Møller Bech, Ingelise Skov, Jytte Frederiksen, Lise-Lotte Plesner, Lone Nielsen, Nanny Martha Holm, Roma Brendstrup, Tove Thorsager og Aase S. Jeppesen.


60 år: Bente Vinther og Jette Norup.

 

Skive

25 år: Annette Rømer Andersen, Charlotte Dalsgård-Jensen, Jeanette Laigaard, Marie Præst, Peter Hyldig, Rikke K. G. Faurskov Simonsen, Solveig Andresen og Thomas Rosgaard.40 år: Else Guldsmed Nielsen, Kirsten Madsen, Minna Larsen Jensen, Susanne Haahr Schmidt og Zenita Nagskov Lund.


50 år: Annette Dora Mortensen, Gunhild Johansen, Inga Irene Aarup, Ketty Hansesgaard Olsen, Knud Sandal Nielsen, Lisbeth Hedegård, Lisbeth Routh Andersen, Thorkild Smed og Yvonne Jensen.

Artiklen er opdateret 25. september 2023