Hvert år deler HK MidtVest fem sponsorater ud til lokale sportsklubbers børne- og ungdomshold.

 

Sponsoraterne, der er på 6000 kroner plus moms, går til et sæt klubtøj, kampdragt eller lignende med HK MidtVests logo på.

 

Unge floorballspillere i gang med en kamp

 

De heldige er

Det har været muligt at søge om sponsoraterne via HK.dk indtil 20. september 2023 kl. 12.00, og der er kommet i alt 13 ansøgninger.

 

Blandt ansøgerne får fem heldige nu et sponsorat. De er:

 

/ Sunds Seahawks Floorball Clubs U13 hold.

/ Aulum Gymnastikforenings ropeskipping hold.

/ Bøvling Ungdoms- og Idrætsforenings teen volleyball hold.

/ Brande Håndbold Klubs U17 piger.

/ Resen Humlum IF’s U14 piger i fodbold.

 

Derfor støtter HK MidtVest

- Sportsklubber og -foreninger er nogle vigtige omdrejningspunkter for vores lokalsamfund i det midt- og vestjyske. Børn og unge bruger meget tid i klubberne, og forældrene, heriblandt mange af vores medlemmer, yder et stort stykke frivilligt arbejde for fællesskabet. Til glæde for alle parter. Det vil vi gerne bakke op om, fortæller Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest.

 

- Det er for HK MidtVest som lokal fagforening væsentligt at støtte unge generationer og være med til at sikre aktive lokale samfund i det midt- og vestjyske. Vores unge skal jo gerne have lyst til at blive i landsdelen for at bo og arbejde, fortsætter hun.

 

Tidligere år er der delt sponsorater ud indenfor blandt andet badminton, tennis, padel, cricket, svømning, roning, cykling, ishockey, gymnastik, fodbold, håndbold og ridning.

Artiklen er opdateret 29. september 2023

Du kan deltage i kurser og arrangementer

Vores kurser tager udgangspunkt i konkrete og aktuelle krav på arbejdsmarkedet. Du møder professionelle undervisere og oplægsholdere, der sikrer, at du får konkret viden med dig hjem. Så står du stærkere både fagligt, socialt og personligt, når du møder udfordringer i hverdagen. Du får det som en del af dit medlemskab - det eneste, det koster dig er din tid.