Jeg mener, at alt, vi foretager os i HK, skal være med fuldt fokus på vores medlemmer. Det vil jeg arbejde benhårdt for, hvis I vælger mig som formand for HK Privat Sydjylland.

Mit navn er Dan Vedel Friis Kirkel, og jeg er 44 år gammel. Jeg er gift med Iben, og vi har 2 piger på 11 og 14 år.

Jeg er uddannet grafisk trykker og har altid lagt mange kræfter i fagligt arbejde. Siden 2006 har jeg været ansat som faglig konsulent i HK Privat Sydjylland, hvor jeg også er arbejdspladsens arbejdsmiljørepræsentant.

Min fritid går med at træne ungdomshåndbold U11/U13, og så spiller jeg stadig selv lidt hyggehåndbold. Kønt eller godt er det ikke, men jeg er da stadig med på holdet.

 

Ønsker tæt kontakt til arbejdspladserne

Jeg ønsker at være en formand, der til en vis grad beholder mit konsulent-arbejdstøj på, og jeg ønsker at bevare en tæt tilknytning til faglige sager og lokale overenskomstforhandlinger.

Jeg ønsker en tæt kontakt med vores tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter ude på arbejdspladserne. Til gengæld vil jeg kun deltage i eksterne og interne udvalg og bestyrelser, hvis jeg vurderer, at posten klart kan gavne vores medlemmer.

Medlemsrettede overenskomstgoder har i mange år været mit helt store mantra, og jeg tror på, vi skal se den vej, hvis vi fortsat skal have en fagforening til gavn for vores medlemmer og et godt og retfærdigt arbejdsmarked i Danmark.

Håber vi ses til generalforsamlingen d. 13.11.23, og at du vil stemme på den kandidat, du tror vil være det rigtige valg for HK Privat Sydjylland.

 

Om Dan Kirkel:

 - Uddannet grafisk trykker

- 4 år som tillidsrepræsentant på Amcor hvor de 2 år var på fuld tid

- Formand for Horsens Trykkerklub siden 2013

- Ansat i HK Sydjyllands Privat-sektor som faglig konsulent i siden 2006

- AMR siden 2017