Digitaliseringsprisen er blevet til for at anerkende digitale initiativer, der inspirerer andre og skaber nye visioner for den offentlige sektor. HK's formand, Anja C. Jensen, skal overrække prisen på konferencen OffDig. i Aarhus d. 5.-6. marts.

Vejle Kommune er nomineret til innovationsprisen for deres robot Bertha, en generativ AI-chat. Til samme pris er Odense Universitetshospital nomineret med selvteststander til screening for klamydia og gonorré og Region Nord med kunstig intelligens i Skaderøntgen.

HK’erne gør en forskel

Til sammenhængsprisen, der anerkender it-projekter for at skabe overskuelighed og sammenhæng for borgere og virksomheder, er Københavns Kommune nomineret med projektet Min byggesag.

HK’s formand, Anja C. Jensen, ser frem til at overrække prisen.

- Det er HK’erne, der gør en stor forskel i den digitale omstilling i den offentlige sektor, så jeg ser enormt frem til at overrække prisen, siger Anja C. Jensen.