HK Stat MidtVest skal have ny næstformand, idet Viktoria Wellendorph ikke genopstiller til posten, når der er generalforsamling onsdag 6. marts 2024 i HK-Huset i Holstebro.

 

Christina Sigaard Svensson, der i en periode har været konstitueret næstformand, stiller ikke op til posten, men det gør bestyrelsesmedlem Mille Elena Andreasen. Mød hende og se hendes tanker:

 

Mille Elena Andreasen

 

Mille Elena Andreasen

Jeg har været ansat i Fødevarestyrelsen siden maj 2021. Jeg er uddannet lægesekretær fra Regionshospitalet Viborg.

 

Jeg blev i marts 2022 valgt ind i sektorbestyrelsen for HK Stat MidtVest, og sidste år blev jeg genvalgt for to år.

 

Jeg er 45 år, gift med Michael, og sammen har vi fem børn, hvoraf to er hjemmeboende.

 

Motivation

Hvorfor stille op til næstformandsposten?

 

Fordi jeg vil være med til at sætte HK endnu mere på landkortet.

 

Jeg synes, det er vigtigt, vi taler godt om HK. Den gode historie skal endnu mere frem i lyset, og det skal være fedt at være en del af fagforeningslivet.

 

Det at være en god ambassadør for HK og være stolt af at være en del af en fagforening, der har så meget at byde på, det spreder sig som ringe i vandet.

 

Ét af mine helt store interesseområder er at blive et fælles HK. Om det er Sjælland, Nordjylland eller MidtVest, så skal vi være letgenkendelige, når vi sender noget ud til vores medlemmer. Det giver ikke bare en letgenkendelig synlighed, men det giver også følelsen af, at vi er ét stort HK Stat.

 

I HK Stat MidtVest arbejder vi for alle vores medlemmer også de mindre grupper. Det er noget, vi har særligt fokus på blandt andet i år men også fremadrettet, da vi skal favne alle grupper, så de også får del af fællesskabet og bliver hørt.

 

Derfor håber jeg også at se dig til generalforsamling i Holstebro onsdag 6. marts 2024 kl. 17.30.

 

Meld dig til generalforsamlingen

 

Er du kandidat?

Hvis du også ønsker at stille op til posten som næstformand eller anden bestyrelsespost, kan du melde dit kandidatur til sektorformand Michael Erhardsen på michael.erhardsen@hk.dk

 

Du kan også vælge at stille op på selve dagen.

Artiklen er opdateret 08. februar 2024

Du har indflydelse som medlem

Din mening tæller, for vi er din og alle de andre medlemmers fagforening. Derfor kan du stemme til generalforsamlinger – ligesom du til hverdag kan få indflydelse via vores repræsentanter på både skoler og arbejdspladser. HK er nemlig et fællesskab, hvor alle har en stemme.