HK.dk logo

VÆLG DIT MEDLEMSKAB

Dit medlemskab skal dække dit behov lige nu – og på sigt. Og da det er svært at spå om fremtiden, er både a-kasse og fagforening det sikre valg for dig. Husk at vælge ’Studerende og elever’, hvis du er under uddannelse.

Fagforening +     A-kasse

Fra 895,-/md.

Med både HK’s a-kasse og HK’s fagforening står du stærkt i dit arbejdsliv. Vi sikrer dine rettigheder, forhandler dine vilkår og sørger for, at du har de bedste muligheder for din karriere.

 • Fagforening med specialiseret viden om dit fag og rettigheder
 • En billig a-kasse, der kender dit fag og jobmuligheder
 • Gratis juridisk hjælp

fagforening

Fra 431,-/md.

HK’s fagforening står ved din side gennem hele dit arbejdsliv. Vi sikrer dine rettigheder, forhandler dine vilkår og sørger for, at du har de bedste muligheder for din karriere.

 • Fagforening med specialiseret viden om dit fag og rettigheder
 • Gratis juridisk hjælp
 • Hjælp til lønforhandling

A-kasse

Fra 471,-/md.

Dit sikkerhedsnet, hvis du bliver ledig – og din vej til en karriere fuld af udvikling og vejledning. Også med efterlønsordning.


 • Få op til 18.113 kr./md.
 • Rådgivning om job og karriere
 • En af Danmarks billigste

Studerende og elever

Fra 0,-/md.

Er du medlem af HK, er du bedre stillet end andre studerende. For du får masser af fordele til studiet. Fx kurser, netværk, billige forsikringer og meget mere!

 • Kurser og netværk
 • Rådgivning inden for dit fag
 • Sikkerhed efter studiet

Flere fordele for 95 kr./md. 

Få juridisk hjælp, adgang til rabatter og fortsæt dit medlemskab til kun 95 kr. efter uddannelsen, indtil du får et job.

Annuller

Der er mange penge at spare for medlemmer af HK

Du kan fx spare penge på biograf, koncert, teater, ferieboliger og rejser. Og alle HK’s medlemmer får mindst 10% i rabat på alle privattegnede forsikringer hos Alka.

Medlemmer sparer i snit
3.000,- på forsikringer

For medlemmer i HK koster tryghed i hverdagen ikke meget. Du får nemlig så billige forsikringer, at besparelserne gør dit HK medlemskontingent langt billigere.

Indboforsikring til 108,- om måneden


Få en indboforsikring hos Alka, der er 40% billigere end gennemsnittet – nemlig kun 108 kr. om måneden. Der er intet loft på værdien af indboet, og den dækker alt fra indbrud, hærværk og cykeltyveri til ansvarsforsikring, retshjælp og skader på grund af brand, storm og vand.

Visse Kritiske Sygdomme til 52 kroner om måneden


Forsikringen Visse Kritiske Sygdomme sikrer dig et godt økonomisk grundlag, hvis uheldet skulle ramme. Forsikringen dækker 21 forskellige diagnoser fx blodprop i hjertet, ondartede kræftformer og hjerneblødning/blodprop i hjernen. Som noget særligt har Visse Kritiske Sygdomme en børnedækning, der træder i kraft, hvis medlemmets barn/børn rammes af en af de omfattede diagnoser. 

Ulykkesforsikring


For 45 kr. om måneden kan du få en ulykkesforsikring, der dækker, hvis du er ude for en ulykke og får varige mén, får skader på dine tænder eller dør som følge af en ulykke. Forsikringen dækker også behandling hos fysioterapeut og hjemtransport fra ferie i EU for hele din husstand. Du er dækket døgnet rundt og i hele verden.

Ungdomsforsikring til dig under 30 år


Vi ved, at du som ung har mange interesser og drømme, men ofte også en stram økonomi. Uforudsete udgifter kan hurtig sætte en stopper for det, du gerne vil. Som medlem af HK kan du få den særlige ungdomsforsikring hos Alka fra kun 81 kr. om måneden. Forsikringen dækker alle dine ejendele – og din cykel ved fx tyveri, brand og vandskade. Og den inkludere retshjælp og ansvarsforsikring. Du kan fx også vælge rejsedækning i hele verden året rundt og en udvidet elektronikdækning.

Lønforsikring

Privat ansatte


Er du privat ansat, kan du købe en lønforsikring gennem HK, der dækker op til 80% af din løn – og med en dækningsperiode på op til 12 måneder. Prisen afhænger af, hvor meget du tjener i dit nuværende job.

Offentligt ansatte


Er du offentligt ansat og i arbejde, får du automatisk en lønforsikring med, når du melder dig ind i både HK og Hk’s a-kasse. Forsikringen supplerer dine dagpenge, så du får 80 procent af din hidtidige løn i et halvt år, hvis du bliver afskediget – dog fraregnet et beløb svarende til arbejdsmarkedsbidrag. Prisen er kun 41 kr./måneden for ansatte i kommuner og regioner og 50 kr. for ansatte i staten, og prisen bliver lagt oveni i dit kontingent til HK.

9% BONUS i forbrugsforeningen

Hvis du melder dig ind i forbrugsforeningen, kan du få bonus i mere end 4.600 butikker, kæder og virksomheder. Du får typisk 9% i bonus.

Rådgivning til HK-medlemmer
Testaviva - HK Fagforening

GRATIS RÅDGIVNING OM TESTAMENTE

Få overblik over, hvad der skal ske med værdier, gæld og formue, hvis du og din partner går fra hinanden – eller ikke er her længere. På testaviva.dk kan du som medlem af HK oprette et juridisk gyldigt dokument og få op til 5 timers gratis rådgivning.

Rabat på underholdning
og ferier

Vi laver løbende rabataftaler, så du kan rejse billigt - og bo billigt på rejsen. Du kan fx bo på Scandics 22 hoteller med 20% rabat eller snuppe et all-inclusive-ophold på et af Sinaturs hoteller. Du kan også leje et skønt feriehus gennem din lokale HK afdeling. Og er du fx til ishockey, ballet eller stand-up, har vi også masser af rabat på underholdning til dig. 

Så brug dit HK-medlemskab, når du planlægger nye oplevelser.

SE DE AKTUELLE TILBUD OG RABATTER PÅ UNDERHOLDNING OG REJSER

SE FERIEHUSE TIL HK MEDLEMMER

TILMELD DIG NYHEDSBREV PÅ MIT HK OG FÅ KONTANTE MEDLEMSFORDELE I DIN MAILBOKS


Brug for HK?

Ring til os

HK's fagforening: 7011 4545

Åbningstid: Lukket i dag

HK's a-kasse: 7010 6789

Åbningstid: Lukket i dag

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

... eller skriv til os her

Brug for HK?

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Ring til os

Fagforeningen: Mandag til torsdag kl. 8.00-17.00. Fredag kl. 8.00-16.00. A-kassen: Mandag og onsdag: 08.00-17.00 Tirsdag og torsdag: 08.00-12.00 Fredag: 08.00-16.00

HK's fagforening: 7011 4545

HK's a-kasse: 7010 6789

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

... eller skriv til os her

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Har du glemt din adgangskode?

Få tilsendt en ny kode på sms eller email.

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk