HK.dk logo

FIND JERES NÆSTE MEDARBEJDER


Spar tid og penge, når I skal rekruttere jeres næste medarbejder. Med HK JobBørs matcher vi jeres ønsker og behov med tusindvis af dygtige HK'ere, der er interesserede i nyt job. Find din lokale jobformidler her - eller opret dit eget stillingsopslag.

FIND JERES LOKALE JOBFORMIDLER

Find din lokale jobformidler nedenfor. Hvis du er i tvivl om hvilken afdeling de hører til, kan du indtaste dit postnummer her:


Opret et stillingsopslag her

Firmaoplysninger

For at lave stillingsopslaget skal vi bruge jeres firmaoplysninger. Du kan enten hente firmaoplysninger via CVR- eller P-nummer, eller skrive oplysningerne selv i formularen til højre.

Indtast CVR- eller P- nummer og hent jeres oplysninger.

Kender du ikke CVR- eller P- nummer så indtast jeres oplysninger her:

Søg jeres medarbejder her

Her kan I beskrive det job, I søger en medarbejder til. Har I allerede et jobopslag, kan I også linke til det.


Dine oplysninger

Opret en kontaktperson, der kan besvare eventuelle spørgsmål til stillingsopslaget, og som vi kan kontakte med for at aftale forløbet.

Upload PDF eller DOCX annoncen herned

Tak for din henvendelse

Tak for din tilmelding, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Det får du med HK Jobbørs

HK kender arbejdsmarkedet ud og ind. Vi følger udviklingen nøje og har stor indsigt i de behov, virksomhederne har – og ved hvilke krav, der vil blive stillet til fremtidens medarbejdere.

Vi kender også vores medlemmer, og dem rådgiver vi dagligt, når det gælder efteruddannelse og kompetenceudvikling. Derfor er vi klædt ekstraordinært godt på til at matche de helt rigtige medarbejdere til jeres virksomhed og de behov, I har.  

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk