Er du mellemleder/leder eller har du et særligt ansvar? Så kunne dette kursus måske være noget for dig.  

Hvad: Skab motivation med din indsats

Du vil have folk til at arbejde for dig, som du ikke kan bestemme over. Det er andres medarbejdere, som du har til låns, og de skal engagere sig i noget, som ikke er deres primære aktivitet, og som de ikke nødvendigvis bliver målt på i modsætning til dig.

Du skal altså skabe mening og motivation, som ikke er givet på forhånd. Og det er ofte en udfordring. For at du kan lykkes og nå de ønskede resultater, skal du besidde en bred vifte af kompetencer.

Hvordan: At få de andre til at opnå succes

Man skal både kunne sætte sig i deres sted, forstå hvad der driver dem, og hvad de har behov for samt understøtte, at de får succes. Man skal være ægte interesseret i, hvilke udfordringer de har i forbindelse med, at de skal være en del af indsatsen. Man skal inspirere og engagere og gøre det attraktivt at bidrage, og ikke mindst skal man evne selv at træde i baggrunden og få dem til at shine.

Det kræver nogle centrale personlige evner at sælge budskabet ind i organisationen. 

Man skal kunne overbevise andre om, at det er vigtigt, at netop de er med til at løfte opgaven og bidrage til at skabe værdi for organisationen som helhed.


Indhold

På dette kursus over 2 dage kortlægger vi dine arbejdsrelationer, udstyrer dig med overblik, fokus, delmål og retning.

Du vil få værktøjer til at skabe resultater i samarbejde med andre.

Du får indblik i adfærdsbestemt ledelse.

Du får nogle konkrete værktøjer til adfærdsændring, der kan implementeres med det samme. Du vil blive dygtig til kommunikation, fordi du vil lære, hvordan din hjerne opfatter andre mennesker. Du vil blive skarp i social intelligens, som er et af de værktøjer, du vil lære at mestre, hvilket vil lette din hverdag, fordi dine kollegaer får lyst til at udføre opgaver for dig. Har du lyst til at lære det? Så tilmeld dig et af følgende kurser:

11. og 18. marts 2020

27. august og 3. september 2020

8. og 15. oktober 2020


Tid:
kl. 9 – 16

Sted: HK Handel Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S

Der er max 15 pladser på kurset.

 

Tilmelding via Mit HK (klik på kursusdatoerne for tilmelding).


Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Tina Lind Larsen på tlf. 3330 2247 eller mail tina.lind.larsen@hk.dk.

Artiklen er opdateret 15. januar 2020