Vi er frygteligt kede af den tragedie, der i går udspillede sig i Field’s. Vores tanker er i dag med alle, som er berørte af hændelsen.

Hvis du har brug for at tale med din fagforening, så kan du som altid ringe til os på 3330 2933.

Field’s vil holde lukket frem til mandag den 11. juli. I denne periode har du krav på fuld løn, selvom du ikke kan møde på arbejde. Hvis du i denne periode bliver opsagt, eller hvis din arbejdsgiver vil have dig til at afspadsere eller afvikle ferie under hjemsendelsen, så må du meget gerne kontakte os.

Hvis du reagerer fysisk eller psykisk på hændelsen, skal du bede din arbejdsgiver om at anmelde det til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring som en arbejdsulykke inden for 14 dage. Har du en ulykkesforsikring, skal du selv anmelde det til dit forsikringsselskab. Selvom du måske føler, at du har det okay efter omstændighederne, så kan følgevirkninger opstå senere. Derfor er det rettidig omhu at anmelde det nu.

Ring på 3330 2933 hvis noget af dette giver anledning til spørgsmål. Vi står klar med støtte, råd og vejledning, såfremt du har brug for at tale med os efter weekendens tragedie.

Hvis du har lettere skader og/eller brug for at tale med en krisepsykolog oven på skyderiet, så kan du enten tage kontakt til 1813 eller møde op fra kl. 12 i Travbanehallen på Løjtegårdsvej 64 i Kastrup. Her vil politiet også være til stede, så du kan afgive vidneforklaring.

Hvis du ligger inde med videoer eller andre informationer, som politiet muligvis kan bruge i deres efterforskning, så opfordrer vi dig til at tage kontakt til politiet på 114.

Hvis du har børn, som er bange og påvirkede af hændelsen, så har Red Barnet samlet 5 gode råd til, hvordan man taler med dem om hændelsen. Klik herfor at læse mere. Dit barn kan også ringe til BørneTelefonen på 116 111 og tale med en professionel.

Vi håber, at du vil passe godt på dig selv i den kommende tid. Mange butiksansatte har i går ydet en uvurderlig indsats ved at holde hovedet koldt, barrikadere butikkerne og hjælpe kunder i sikkerhed midt i en forfærdelig tragedie. I er helte – men oven på i går har I også selv brug for hjælp. Husk det.