På kursusforløbet Digital Forandringsagent får du redskaber til at skabe digitale forandringer i din virksomhed. Som Digital Forandringsagent kortlægger du din virksomheds muligheder for at skabe værdi og optimere forretningsprocesser via digitalisering samt indblik i, hvad potentialet for forbedring egentlig er.

Digital Forandringsagent er et kursusforløb udviklet af Google i samarbejde med HK og IVÆKST og henvender sig primært til HK’ere i mindre og mellemstore virksomheder.

Skræddersyet til din branche 

Kursusforløbet består af fem moduler som er tilpasset dig, der arbejder i detailbranchen. Kurset omfavner forskellige redskaber og værktøjer, der hjælper dig til at få boostet dine digitale kompetencer. Efter forløbet har du lavet en plan for, hvordan du kan skabe vækst og effektivisere din virksomhed ved brug af digitale værktøjer.

Du bliver klædt på til at arbejde med optimering af virksomhedens online synlighed og øgning af salg samt strategisk og ansvarlig brug af kundedata (GDPR). Du bliver katalysator for den digitale transformation i din virksomhed, og du tilegner dig kompetencer til at skabe vækst, organisere dine interne arbejdsgange og kommunikere med kunder. Helt konkret giver kursusforløbet dig redskaber til at arbejde med bl.a. data- og dokumenthåndtering (heriblandt GDPR) samt digital markedsføring og kundeservice.

Lyder ovenstående som noget for dig og ikke mindst din arbejdsplads?

Forløbet som afholdes i HK Hovedstaden på følgende dage:

Modul 1: 2. oktober 2019 kl. 17-20

Modul 2: 24. oktober 2019 kl. 17-20

Modul 3: 30. oktober 2019 kl. 17-20

Modul 4: 13. november 2019 kl. 17-20

Modul 5: 25. november 2019 kl. 17-20

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere, kan du deltage på et infomøde den 21. august 2019 kl. 17.00 – 19.00 i HK Hovedstaden og bliv klogere på vækstpotentialet for dig og din arbejdsplads. Her er du velkommen til at invitere din arbejdsgiver med, så I sammen kan forventningsafstemme og blive klogere på, hvordan du får mest ud af forløbet.

Du kan tilmelde dig kursusforløbet eller infomøde ved at sende en mail til tina.lind.larsen@hk.dk.

Læs mere om forløbet og holdstart lige her digitalforandringsagent.dk. (Linket er udløbet pr 21/5 2021)

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så er du velkommen til at kontakte Tina Lind Larsen på tina.lind.larsen@hk.dk.