Kulturporten

FH Nordjylland har indgået aftale med Aalborg Kongres og Kultur center - AKKC.

Denne aftale betyder, at du som medlem af en FH fagforening bliver tilbudt billetter til halv pris til udvalgte forestillinger.

For at få del i disse billetter, skal du tilmelde dig Kulturporten. Det gør du lige hér.

Som medlem af Kulturporten modtager du en mail fra HK Nordjylland med et billetlink, hver gang der er mulighed for at købe billetter til halv pris.

Du kan altid se hvilke forestillinger, der er med i rabatordningen ved at klikke ind på www.akkc.dk/kulturporten

Hvordan bliver jeg medlem?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi dig en bekræftelse på mail, når du er tilmeldt. Det er ganske gratis at være med, og du fortsætter dit medlemskab så længe du er medlem af HK Nordjylland.

Hvordan køber jeg rabatbilletter?

HK Nordjylland udsender mail med link til billetkøb 3 uger før forestillingerne, hvorefter de kan købes online eller via vores Aalborg Kongres og Kultur Center billetkontor (mod fremvisning af mailen).

Samtykke

Ved din tilmelding giver du HK Nordjylland tilladelse til at registrere dit medlemskab af Kulturporten i HK's medlemsystem. Du giver samtidig samtykke til, at HK Nordjylland må sende dig tilbud fra Kulturporten, som indeholder kommercielt indhold fra AKKC. Du kan til en hver tid opsige mit medlemskab ved at sende en e-mail til kulturporten-nordjylland@hk.dk. Dit medlemskab ophører automatisk, hvis du melder dig ud af HK Nordjylland.

Vi håber du får glæde af dit medlemskab.

Tilmelding til kulturporten