Kulturporten

FH Nordjylland har indgået aftale med Aalborg Kongres og Kultur center - AKKC.

Denne aftale betyder, at du som medlem af en FH fagforening bliver tilbudt billetter til halv pris til udvalgte forestillinger.

For at få del i disse billetter, skal du tilmelde dig Kulturporten. Det gør du lige hér.

Som medlem af Kulturporten modtager du en mail fra FH Nordjylland med et billetlink, hver gang der er mulighed for at købe billetter til halv pris.

Du kan altid se hvilke forestillinger, der er med i rabatordningen ved at klikke ind på www.akkc.dk/kulturporten

Tilmelding til kulturporten

Hvordan bliver jeg medlem?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi dig en bekræftelse på mail, når du er tilmeldt. Det er ganske gratis at være med, og du fortsætter dit medlemskab så længe du er medlem af HK Nordjylland.

Hvordan køber jeg rabatbilletter?

FH Nordjylland udsender mail med link til billetkøb 3 uger før forestillingerne, hvorefter de kan købes online eller via vores Aalborg Kongres og Kultur Center billetkontor (mod fremvisning af mailen).

Samtykke

Ved din tilmelding giver du HK Nordjylland tilladelse til at registrere dit medlemskab af Kulturporten i HK's medlemsystem. Du giver samtidig tilladelse til, at HK Nordjylland videregiver dit navn og din e-mailadresse til FH Nordjylland med henblik på udsendelse af e-mails med tilbud fra Kulturporten. HK Nordjylland videregiver ikke andre oplysninger til FH Nordjylland eller nogen andre. Du kan til en hver tid opsige mit medlemskab ved at sende en e-mail til kulturporten-nordjylland@hk.dk. Dit medlemskab ophører automatisk, hvis du melder dig ud af HK Nordjylland.

Vi håber du får glæde af dit medlemskab.

*
*
*
*
*