MitID virker ikke. Hvad gør jeg?
Hvis du prøver at logge ind med en Apple enhed, skal du først prøve at rydde din historik. Sådan gør du:
Gå ind i Indstillinger
Vælg Safari
Ryd historik – webstedsdata
Hvis det ikke hjælper, skal du kontakte supporten hos MitID, da HK desværre ikke kan hjælpe dig i den situation.
Få support hos MitID
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du lave din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge MitID?
Ja, det kan du godt.
Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med MitID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med MitID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med MitID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit MitID?
Ja, det kan du godt.
Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00
En diplomuddannelse svarer til en bachelor. For at blive optaget skal du have kompetencer svarende til en erhvervsakademiuddannelse. Det kan opnås ved at tage en kommunom eller sundhedskommunom eller gennem arbejdserfaring. Der er således mange lægesekretærer, der har kompetencer svarende til erhvervsakademiniveauet på baggrund af deres mange års arbejdserfaring. Hvis du er i tvivl, om du opfylder adgangskravene, kan du kontakte Anne, din studievejleder på VIA.
Se kontaktoplysninger på Anne på via.dk
En fleksibel diplomuddannelse er en diplomuddannelse, hvor du sammensætter uddannelsen af fag fra forskellige studieordninger. Der findes endnu ikke en diplomuddannelse til lægesekretærer, men vi har sammensat 5 fleksible diplomuddannelsesforløb, der er målrettet hver af vores 5 fagprofiler. Hvert forløb er på 60 ECTS-point, og når du er færdig med uddannelsen, vil du være på et kompetenceniveau, der svarer til professionsbachelor. Til praksissekretærer har vi 1 fleksibel diplomuddannelsesforløb, som vi anbefaler.
Vi har taget fagene fra 3 studieordninger: Diplom i offentlig forvaltning og administration, den sundhedsfaglige diplomuddannelse og den sociale diplomuddannelse. De fleksible uddannelser vi her har sat sammen, er udviklet af VIA University College og HK sammen med lægesekretærer fra privat og offentlig praksis samt ledende lægesekretærer. De 5 pakker er vores bedste bud på hver fagprofil, men da uddannelserne netop er fleksible, er det muligt at bytte fag ud fra de andre pakker, hvis der er noget, der passer endnu bedre ind i dit arbejdsliv.
Fag som indgår i uddannelsen:
Læs mere om uddannelse, fag og tilmelding.
Organisationspsykologi, udvikling og omstilling
Formålet er at den studerende opnår en øget viden om og indsigt i de grundlæggende processer, i en organisation. Derudover er formålet at den studerende bliver i stand til med denne viden, at kunne analysere sammenhænge og fremkomme med relevante konstruktive vurderinger og løsningsforslag på opståede organisationspsykologiske problemer. Hovedtemaerne i faget introduceres via en indføring i et udvalg af moderne tilgange til det organisationspsykologiske og organisationsteoretiske felt.
Læs mere på via.dk
De studerende vil i løbet af undervisningen komme til at beskæftige sig med retsregler og retspraksis inden for den kollektive arbejdsret og den individuelle ansættelsesret. Herudover behandles de forvaltningsretlige regler af betydning for området.
Læs mere på via.dk
Modulet introducerer den studerende til servicebegrebet og servicedesign, samt servicebegrebets udvikling. Modulet fokuserer analytisk på servicebegrebet i relation til organisationsfortællinger, kultur, roller og praksis i forbindelse med kerneopgaven. Den studerende arbejder med analyse og vurdering af lokale serviceniveauer og hvordan de indgår i planlægning og tilrettelæggelse af arbejdsgange og arbejdsprocesser. Den studerende udvikler egen serviceforståelse og redskaber til at indgå i dialog om serviceforventninger, afstemning af opgavevaretagelse og serviceniveau.
Modulet er p.t. ikke i udbud hos VIA.
Den studerende får indsigt i arbejdet med HR-strategier og en forståelse for organiseringen af HR arbejdet. Endvidere vil den studerende opnå konkrete færdigheder til aktivt og bevidst at arbejde med metoder og værktøjer til at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere i den offentlige sektor.
Modulet er p.t. ikke i udbud hos VIA.
Budgetlægning og udgiftspolitik. Budgetregler - herunder budgetlovens betydning. Budgetteringsmetoder. Samspillet mellem statens, regionernes og kommunernes budgetlægning. Samspillet mellem budgettets aktører og dets institutionelle rammer. Økonomi- og udgiftsstyring. Ramme- og målstyring. Kontraktstyring. Decentralisering.
Modulet er p.t. ikke i udbud hos VIA.
På modulet får den studerende præsenteret grundbegreber til kontraktstyring, kontraktforløb fra vurdering af behov, indkøb, til kontraktindgåelse og opfølgning samt modeller til kontraktudarbejdelse. Der er fokus på at analysere, udnytte og styre kontrakter optimalt ved alle typer indkøb fra den studerendes egen praksis. I den forbindelse får den studerende forståelse for forvaltningsmæssig ansvarlighed i henhold til godt købmandskab samt gældende praksis for kontrakter i det offentlige. Gennem øvelser og case-arbejde bl.a. fra den studerendes egen arbejdsplads er der fokus på at forstå contract managerens rolle både i projektfasen og i drift samt vigtigheden af optimal IT-understøttelse i hele forretningsgangen fra brugerniveau til informationsledelse. Den studerende får indblik i formidling og forandringsledelse på alle niveauer i organisationen for at opnå optimal tværorganisatorisk aftaleudnyttelse.
Modulet er p.t. ikke i udbud hos VIA.
Du skal senest 6 måneder efter studiestart lave en plan for det samlede studie med din studievejleder. Også selv om du kun påtænker at starte på et fag. For hvis du undervejs beslutter at tage hele uddannelsen, skal planen være beskrevet. Du skal have de rette forudsætninger for at kunne starte. Derfor skal du enten have en erhvervsakademiuddannelse eller have en realkompetencevurdering, der giver dig adgang baseret på din erfaring. Kontakt en studievejleder på VIA for at høre nærmere.
Se kontaktoplysninger på via.dk
Log ind med MitID
Du kan altid bruge dit MitID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit MitID