Så er det min tur til at gå på sommerferie. Det har jeg glædet mig meget til, da kalenderen meget længe har været fyldt. Hvilket har betydet, at jeg har været meget væk hjemmefra. Derfor passer det mig også særdeles godt, at min mand og jeg ingen steder skal i ferien. Vi skal blot være hjemme og lave så lidt som muligt. 
 
Jeg glæder mig så meget til at nyde min morgenkaffe på vores ”morgenmadsterasse” og samtidig tage et par pinde på mit strikketøj. Strikketøjet er for mig = afslapning. Sommerferien betyder også, jeg får tid til at give vores hunde en endnu længere morgentur end i hverdagen.

Motion og rimelig sund livsførelse har stor betydning for mit velbefindende
- Kirsten Estrup Madsen

Modsat mange andre bruger jeg også altid mine ferier på at komme i form. Dvs. leve sundt og motionere. Med mange møder og udedage kan det nemlig være svært for mig at få mig bevæget nok. Motion og rimelig sund livsførelse har stor betydning for mit velbefindende, så det kommer ganske af sig selv.

Jeg skal naturligvis også være sammen med mine fire børnebørn. Det glæder jeg mig til, da jeg ikke ser dem så meget til hverdag. Nogle ture er allerede planlagt, men ellers tager vi de spontane. Hvis det bliver dårligt vejr en enkelt dag eller to, så har jeg et par skuffer og skabe, der skal have en overhaling – ellers er det jo bare at nyde vejret, når solen er fremme.
 
Jeg plejer at være ret god til at stemple helt ud – også så meget så alle password m.m. er glemt, når jeg kommer tilbage. Derfor går der også altid et par dage, inden hjernen er tilbage i arbejdsspor igen, men det er essensen af ferie for mig 
 
God sommerferie til dig og dine....

Kirsten Estrup Madsen, afdelingsformand i HK Nordjylland
Kirsten Estrup Madsen, 
Afdelingsformand i HK Nordjylland